Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Courtois: „Szeretnénk tovább gyarapítani a Real Madrid történelmét”
2022-05-27 20:12 e.gergo realmadrid.com
Courtois: „Szeretnénk tovább gyarapítani a Real Madrid történelmét” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Döntő 2022 MÁJ 28 (szombat) 21:00 Stade de France, Párizs 0-1

A Real Madrid keretéből Thibaut Courtois és Marcelo voltak Ancelotti mellett a sajtószobában a Bajnokok Ligája döntőjét megelőző nyilatkozatok alkalmával. A belga hálóőr meccs előtti gondolatai:

„Nyolc évvel ezelőtt játszottam a Bajnokok Ligája döntőjében, és nem nyertem meg. Holnap meg akarom nyerni. Néhány játékos számára ez lesz az első BL-döntő, másoknak pedig az ötödik. Az egész csapat ugyanolyan szellemben várja a meccset, győzni akarunk. Szeretnénk tovább gyarapítani a Real Madrid történelmét”.

„A Liverpool már játszott egy döntőt a Madrid ellen 2018-ban. Ha a Real Madrid ellen játszol, akkor tudod, hogy ők megnyerik a döntőket. Most a történelem jó oldalán állok. Az egész védelem jól dolgozik, itt mindenki főszereplő. Ismerjük a Liverpool adottságait”.

Benzema
„Benzema még inkább fejlődött. Folyamatosan javul, és szerzi a gólokat. A győzelem felé löki a csapatot a nehéz pillanatokban. Sokat ad a csapatnak, és soha nem hagyja abba a futást. A nehéz pillanatokban mindig megmutatja, hogy mire képes”.

Öltözői dinamika
„A csapat jó dinamikája az edzői stáb munkájából fakad, mert nagyon jól edzünk. Tudjuk, hogy döntéseket kell hozniuk rólunk, hogy ki játszik és ki nem, de az edző nagyon jól kezeli ezt. Ezért vagyunk most ott, ahol vagyunk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend