Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-05-27 20:26 e.gergo realmadrid.com
Marcelo: „Megérdemeljük, hogy itt lehetünk a döntőben” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Döntő 2022 MÁJ 28 (szombat) 21:00 Stade de France, Párizs 0-1

A Real Madrid keretéből Thibaut Courtois és Marcelo voltak Ancelotti mellett a sajtószobában a Bajnokok Ligája döntőjét megelőző nyilatkozatok alkalmával. A brazil klublegenda meccs előtti gondolatai:

„Nagy reményeink vannak. Hosszú ideje játszunk ebben a sorozatban, és tudjuk milyen fontos bejutni a döntőbe. Csodálatos szezonunk van, és megérdemeljük, hogy itt lehetünk a döntőben. Az akaratunk egyre csak növekszik, és meg akarjuk nyerni a Bajnokok Ligáját”.

Saját jövője
„Mindenki tudja, hogy mennyire szeretem életem klubját, ami a Real Madrid. A Fluminese mindent megadott nekem, és a Madrid is mindent megadott nekem. Nem fogok most semmit mondani itt. Mindent beleadtam, és a továbbiakban is mindent bele fogok adni. A döntő után meglátjuk majd, hogy mi fog történni”.

Karim Bezema
„Mind tudjuk, hogy milyen képességekkel és vezéregyéniséggel rendelkezik Karim. Hosszú ideje játszik nagyon jól, és igazi vezért. A jelenléte igazán segítségére van a csapatnak. Jól focizik, és ez is segíti a csapatot”.

Idegesség a döntő előtt
„Azóta ideges vagyok, hogy továbbjutottunk az elődöntőből. Tudjuk, hogy milyen egy döntőt játszani ebben a klubban. Normális, ha van egy kis aggódás, de ez mind elszállt, mikor megérkeztünk ide a döntő helyszínére”.

Brazilok
„Mindig büszkeség az országomnak, ha brazilok is ott vannak a Bajnokok Ligája döntőjében. Minél több brazil van ebben a versenysorozatban, annál jobban örülök. Az az üzenetem számukra, hogy élvezzék a labdarúgást és a Bajnokok Ligája döntőjét, mert ez nagyon szép dolog”.

Ancelotti dicsérete
„Ismerem őt már nyolc éve, korábban volt, és most is van szerencsém vele edzeni, és azon felül, hogy nagyon jól érti a labdarúgást, még az öltözőt is nagyon jól tudja kezelni. Normális egy klubon belül, hogy mindenki játszani akar, részt akar venni és fontos szeretne lenni. Idén ami engem illet nem volt szinte semmi problémám, és ez az edzőnek köszönhető, aki mindig egyenesen beszél velünk. Magabiztosan dolgozunk. Mindannyian fontosak szeretnénk lenni, és mindannyian azok is vagyunk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend