Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-05-29 03:50 e.gergo realmadrid.com
Courtois: „Megmutattuk megint, hogy kik Európa királyai” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Döntő 2022 MÁJ 28 (szombat) 21:00 Stade de France, Párizs 0-1

A mérkőzés legjobb játékosának választott Thibaut Courtois nyilatkozata a klub 14. BEK/BL győzelmét követően:

„Sok év és sok munka van ebben, és az álmaim csapatához csatlakozhattam. Tegnap azt mondtam a sajtónak, hogy a Madrid a történelme miatt fog nyerni. Sokan kritizáltak engem, de ma megint megmutattuk, hogy kik Európa királyai”.

„Jól érzem magam idén. Nagyszerű munkát végeztünk. Az első védése után az ember elkezd összpontosítani, és később volt védésem Salah és Mané próbálkozásánál is. Senki nem vehette el tőlem az akaratot arra, hogy megnyerjem a Bajnokok Ligáját. Mindent megtettem volna érte, hogy nyerjünk. A családom itt van ma velem, csak a testvéremet sajnálom, akinek holnap lesz az esküvője, és emiatt nem lehetett most itt. A polgári szertartáson ott leszek hétfőn”.

A legnehezebb védés
„Salah lövése volt, mert nagyon nyújtózkodnom kellett érte, és sikerült ez eléggé ahhoz, hogy kapufára toljam a labdát, ahonnan visszapattant. Hihetetlen, el sem hiszem. Ami még rosszabb volt, hogy a játékvezető rátett öt percet a meccsre, amikor semmi nem történt, de kitartottunk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend