Madridom.hu
Fórumajánló
Marcelo: “Ez egy őrületes pillanat, nagyon boldog vagyok”
2022-05-29 17:51 ___Samy___ realmadrid.commanagingmadrid.com
Marcelo: “Ez egy őrületes pillanat, nagyon boldog vagyok” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Marcelo tovább írja a Real Madridnál a legendás karrierjét, ugyanis megszerezte a a csapat színeiben a 25. trófeáját, így már kettővel előzi meg a korábbi csúcstartót, Paco Gentót.

Miután a brazil balbekk Párizsban magasba emelhette a Decimocuartát, azaz a Real Madrid Tizennegyedik BL trófeáját, így nyilatkozott a sajtó munkatársainak.

“Nagyon örülök és elérzékenyültem. Még beszélnem is nehéz a számomra, hiszen látom a családomat és a csapattársaimat. A szezon olyan volt, amilyen, megérdemeltük, ez egy furcsa pillanat a fejemben. Ötször nyertem meg a Bajnokok Ligáját. Soha nem gondoltam volna, hogy ezt elérem.”

“Mindannyian megizzadtunk, futottunk és harcoltunk a csapattal. Ezek a pillanatok a fiatal srácoké, akik most játszották az első döntőjüket és már most nagyon érettek. Ez egy őrületes pillanat, gratulálnunk kell a szurkolóknak, akik mindvégig mögöttünk álltak.”

Ancelotti

“Mindannyian ismerjük az edzőt, megvan a filozófiája és a karaktere. Csodálatos ember és már az érkezése pillanatától kezdve megérdemli.”

Jövő

“Most a családommal és a csapattársaimmal fogok ünnepelni, aztán meglátjuk. Most csak élvezni szeretném a pillanatot. Hamarosan meg fogjátok tudni.”

Erre pedig nem kellett sokat várni, Marcelo a mérkőzés után nem sokkal be is jelentette a Cadena SER munkatársainak, hogy a tegnapi finálé volt az utolsó mérkőzése, elhagyja a Real Madridot.

“Ez egy hihetetlenül érzelmes pillanat, mert ahogy már korábban mondtam, ez volt az utolsó mérkőzésem a Real Madrid játékosaként. Elhagyom a Real Madridot és elhagyni ezt a klubot, miközben Bajnokok Ligáját nyerek, a klub legeredményesebb játékosaként, óriási örömet okoz a számomra. Ez nem egy szomorú nap, ez egy boldog nap. Sok évet töltöttem el itt, sok varázslatos estét a Bernabéuban, és nyilvánvalóan ez olyasvalami, ami engem is és a családomat is nagyon büszkévé teszi.”

A legendás balbekk azt nem árulta el, hogy ezt követően szögre akasztja-e a cipőt vagy másik csapatnál folytatja tovább. A brazil bajnokságba való visszatérése sincs kizárva.

Teljes menetrend