Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-05-29 18:27 ___Samy___ marca.com
Modric egy évet hosszabbít Egyéb hírek

Luka Modric és a Real Madrid vezetősége megállapodásra jutottak, a horvát karmester további egy évvel hosszabbította meg a szerződését.

Ismét az egész során mutatott kiemelkedő teljesítmény volt az oka annak, hogy a klub további egy évvel meghosszabbította a korábbi Aranylabdás játékos kontraktusát. A vezetősége vágya mindvégig nyilvánvaló volt, ahogy arról a MARCA korábban is írt, mindez csak idő kérdése volt.

Mindkét fél szerette volna a közös folytatást és egyetlen megbeszélés elegendő volt Modric számára ahhoz, hogy aláírja a papírokat. Ahogy a korábbi hosszabbítás, úgy most ez is egy évre szól majd, a játékos fizetése pedig marad a jelenlegi. A horvát karmester nem zárkózik el attól, hogy jövőre ismét meghosszabbítsa szerződését, ahogyan azt már a MARCA ‘Leyenda’ nevű díj átadóján is megemlítette.

A Real Madrid vezetőségének mindig az volt a terve, hogy próbálnak helyet szórítani Modricnak a keretben, de amíg ilyen teljesítménnyel rukkol elő, addig csakis a pályán kaphat helyet.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend