Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-05-29 04:03 e.gergo realmadrid.com
Pérez: „A Real Madridnak tökéletes szezonja volt” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Döntő 2022 MÁJ 28 (szombat) 21:00 Stade de France, Párizs 0-1

A Liverpool legyőzése után a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez is nyilatkozott.

„Jó játékosaink vannak, mindannyian megérdemlik az elismerést. Boldog vagyok, ahogyan az összes szurkoló. Harcoltunk és keményen dolgoztunk az egész szezonban, hogy eljussunk idáig. Úgy általánosságban is jó szezonunk volt. Megérdemelten lettünk spanyol bajnokok, és együtt is ünnepeltünk. Ez mind a játékosok, az edző és a szurkolók érdeme”.

„Courtois elképesztő szezonon van túl, igazi madridista és számomra ő a világ legjobb kapusa, ezért is hoztam ide. A Real Madrid egy életérzés. Vannak értékeink, és néha vannak kellemetlenségek, de a szurkolók és játékosok közti egység fontos”.

Ancelotti
„Jó vezető, és nagyon jól ismeri a játékosok pszichológiáját, a Real Madridot és a labdarúgást. Igaza volt akkor, amikor azt mondta, hogy a legnagyobb különbség a Real Madrid és a többi klub között az, hogy a játékosok itt igazi szurkolói is a csapatnak”.

Mbappé
„A Real Madrid továbbra is azért fog dolgozni, hogy a legjobb játékosok itt legyenek, de Mbappé már a múlt, nem probléma. A Real Madridnak tökéletes szezonja volt”.

Nagyágyú ellenfelek a Bajnokok Ligájában (PSG, Chelsea, City és Liverpool)
„Igen, nekik van a legnagyobb költségvetésük, és ezért aztán a legjobb játékosok is ott vannak, ezért is olyan nagyra értékelt mindenki által az egyenes kieséses szakasz. De itt Madridban nem osztalékot adunk, hanem a foci megértésében, az értékeinken, az elkötelezettségünkben, áldozatokban, harci szellemben és a szurkolókkal alkotott egységben osztozunk egymással… Ezek az értékek Don Santiago Bernabéutól öröklődtek, és elmondhatom, hogy mindig arra törekedtem, hogy megüssem azt a mércét, amit ő állított fel”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend