Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-05-29 04:53 e.gergo realmadrid.com
Vini Jr.: „Nem lehet ezt szavakba önteni” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Döntő 2022 MÁJ 28 (szombat) 21:00 Stade de France, Párizs 0-1

A Liverpool legyőzése után Vini Jr., Casemiro és Rodrygo is nyilatkozott!

Vini Jr. : „Egy álom vált valóra”
„Nem lehet ezt szavakba önteni. Most eljött az ünneplés ideje, ezt ki kell élveznünk. Keményen dolgoztunk az egész szezon során. Hihetetlen, hogy eljutottunk idáig, annyi nehéz pillanatunk volt. Nincs is jobb dolog annál, mint nyerni ebben a mezben. Egy álom vált valóra nekem azzal, hogy itt lehetek, és hogy megnyerhettem a Bajnokok Ligájàt. Játékosként ennél nem igazán lehet ennél izgalmasabb a dolog”.

Akarat
„A Real Madrid játékosai hozzá vannak szokva ahhoz, hogy nyerjenek. Nekem ez az első Bajnokok Ligája didadalom, és nagyon boldog vagyok. Szeretnék még sok mindent nyerni itt, és tovább akarom írni a klub történelemkönyvét”.

Casemiro: „Ha mi profik vagyunk, akkor a Bajnokok Ligájának is profinak kell lennie”
„Tudjuk, hogy milyen nehéz volt ez, és hogy milyen keményen dolgoztunk. Nem lehet ezt szavakkal elmondani, nagyon élvezzük most ezt. Minden Bajnokok Ligája kiírás nagyon nehéz, és ezzel tisztában vagyunk. Az ember nem hiheti el gyakran azt, hogy ismét megnyerte ezt a sorozatot, de nekünk ez már az ötödik”.

„Mi, a szurkolóinkkal és azokkal akik közel állnak hozzánk, tudjuk, hogy milyen nehéz volt ez. Mind együtt dolgoztunk. Sokszor nincsenek szavak, amikor ilyen dolgot ünnepelhet az ember. Boldog mindenki, és élvezzük ezt a helyzetet”.

Mi kell a végső győzelemhez?
„Minden meccs kemény, és mi tudjuk, hogy milyen nehéz ezt megnyerni. Az idei év talán az eddigieknél is nehezebb volt”.

Érzések a pályára lépéskor
„A labdarúgásban a szurkolók a legszebbek. A szervezettség lehetett volna jobb. Ha a kezdőrúgásnak van egy kihirdetett időpontja, ahhoz tartanunk kéne magunmat. Az emberek egészsége és biztonsága az első, de tartani kell az ütemezett időpontot. Ha mi profik vagyunk, akkor a Bajnokok Ligájának is profinak kell lennie”.

Rodrygo: „Nagyon különleges nap ez a mai”
„Meg akartam nyerni itt a Bajnokok Ligáját, de soha nem képzeltem, hogy ez majd így fog sikerülni. Nagyon különleges nap ez a mai, nagyon boldog vagyok. Mindig sokkal jobb a győzelem olyankor, amikor az ember játszik és tesz valamit a csapatért’.

„A Paris Saint-Germain, a Chelsea és a City ellen megváltozott a meccs, amikor pályára léptem. Ezek olyan esték, amiket esélytelen körbeírnom. Hihetetlen, hogy ma is pályára léphettem és élvezhettem egy kis játékidőt. Courtois nyerte meg nekünk a meccset, és Vini is. Most a válogatotthoz fogok utazni, de ha ez nem lenne, az egész nyarat végig aludnám”.

Meccs előtti felkészülés
„Igyekeztem aludni délután, de folyamatosan felébredtem. Nehéz nap volt, de mind ugyanabban a helyzetben vagyunk. Ha ilyenek vagyunk, akkor tudjuk, hogy jó dolgok következnek. Boldogok vagyunk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend