Madridom.hu
Fórumajánló
Hazard: “Rajtam múlik, hogy bebizonyítsam, még nem fejeztem be”
2022-06-01 16:53 ___Samy___ marca.com
Hazard: “Rajtam múlik, hogy bebizonyítsam, még nem fejeztem be” Nyilatkozatok

A belga válogatott és a Real Madrid támadója nagyon elszánt azt illetően, hogy ereje teljében és legjobb formájában térjen vissza a pályára.

Hazard a 2019-es érkezése óta kínos időket él át, ugyanis gyakorlatilag az elmúlt három évben több időt töltött az orvosi szobában, mint a gyepen.

“Minden feltétel adott ahhoz, hogy futballozzak”, mondta Hazard a tegnapi válogatott sajtótájékoztatón. “Nincs több probléma a bokámmal vagy bármi mással. Minden rendben van. Fizikailag és szellemileg is jól felkészülök a következő évre. Rajtam múlik, hogy bebizonyítsam, még nem fejeztem be, sok szép dolgot meg kell még tennem.”

A pénteki mérkőzésüket megelőzően leginkább az elmúlt idényét érintő kérdésekre válaszolt, amely során bajnoki címet és Bajnokok Ligája győzelmet ünnepelhetett, habár alig játszott a szezon során.

“Tudom, hogy ha vissza tudom nyerni a formám, akkor mindent megadhatok nekik. Csak játékra van szükségem, percekre, amiket remélem, hogy jövőre meg is kapok. Aztán majd újra láthatjuk az igazi játékost, az igazi Eden Hazardot, efelől kétségem sincs.”

Hazard jövője a Real Madridnál

A tapasztalt problémák ellenére Hazard meg van győződve arról, hogy sikeres karrierje lesz a Real Madridnál.

“Soha nem akartam távozni, mert tudom, hogy hozzá tudok járulni a dolgokhoz, amikhez még eddig nem sikerült, és ezt a klub is tudja. Már másfél éve mondom nekik, hogy fáj a bokám és a címer terhet helyez rám.”

“A legjobb forgatókönyv az, hogy nagyon jól felkészülök, játszok, mert már régóta nem játszottam, mindezt jól, minden meccsen segítek a pályán, gólokat szerzek, elutazok a katari világbajnokságra és jól zárom a tornát, úgy, mint Oroszországban.”

“Hogy legyen egy szuper évem, egy teljes év fizikai problémák és minden nélkül, hogy folytonos legyen és élvezzem, mint mindig.”

Benzema és az Aranylabda

A madridi csapattársát, Karim Benzemát széles körben várják az idei Aranylabda győztesének, és ez a győzelem Hazard szerint is megérdemelt lenne.

“Szerintem nincs Karimhoz hasonló játékos. Benzema már az Aranylabda 99%-át megnyerte. Aztán a szavazatokkal, stb. soha nem tudhatod mi fog történni, de azt hiszem ez Karimé lesz és remélem, hogy így is történik majd, mert megérdemli.”

Teljes menetrend