Madridom.hu
Fórumajánló
Rafael Leão a Real Madrid célkeresztjében
2022-06-01 15:50 ___Samy___ as.com
Rafael Leão a Real Madrid célkeresztjében Átigazolási hírek

Az AC Milan vezetősége elkezdte a tárgyalásokat a játékos képviseletével, egy új szerződéssel szeretnék megemelni a játékos kivásárlási árát 200-250 millió euróra.

Rafael Leão az egyik olyan játékos, aki a Real Madrid célkeresztjében van. A portugál csatár fontos szerepet játszott abban, hogy az AC Milan 11 év után ismét bajnoki címet ünnepelhetett. Mindössze 22 évesen a Lille korábbi játékosát választották az idény legjobb játékosának Olaszországban.

“Ő egy csiszolatlan gyémánt, aki egyik évről a másikra hatalmas fejlődésen ment keresztül. 24 millió euróért szereztük meg őt a Lille kispadjáról és azonnal 150 millió eurós kivásárlási árral láttuk el, mert hittünk a benne rejlő potenciálban. Nyilvánvaló, hogy ha a jövőben a Milan nincs Leão szintjén, vagy fordítva, akkor változások lesznek”, mondják Milánóban.

Az olasz klub vezetése már fel is vette a kapcsolatot a játékos képviselőivel, ugyanis tartanak a Real Madrid érdeklődésétől. Szeretnének a portugál játékosnak egy új szerződést adni, amiben megemelnék a kivásárlási árát legalább 200 millió euróra.

Csere Asensióra vagy Jovicra

Marco Asensio, akinek az ügynöke Jorge Mendes lett, és Jovic híres nevek az AC Milánnál és akár részesei lehetnek egy csereüzletnek, ezzel is csökkentve Leão árát. A portugál a hírek szerint nagyon boldog Milánóban és szeretne a csapatnál maradni, de nem zárkózna el a váltástól, ha a Real Madrid érdeklődik iránta.

A 2021/22-es idényben 42 mérkőzésen szerepelt az AC Milan színeiben, melyeken összesen 14 gólt és 12 gólpasszt jegyzett. Csütörtök este pályára léphet a spanyolok ellene Nemzetek Ligája mérkőzésen is, így a madridi játékosmegfigyelők minden bizonnyal ott lesznek a lelátón.

Teljes menetrend