Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-06-07 14:53 ___Samy___ marca.comas.com
Gabriel Jesust és Raheem Sterlinget is felajánlották a Real Madridnak Átigazolási hírek

Gabriel Jesus az egyike azon labdarúgóknak, akit a napokban felajánlottak a Real Madridnak. A brazil támadó úgy néz ki elhagyja idén nyáron a Manchester City csapatát, Sterling szintén távozhat.

Eddig olyan játékosok kerültek szóba a spanyol gigásszal, mint Raheem Sterling, Rafael Leao vagy Romelu Lukaku, a legfrissebb név pedig ezen a listán Gabriel Jesus lett. A Cadena SER információi szerint Jesus képviselői kapcsolatba léptek a Real Madrid vezetőségével.

Sterling úgy véli, hogy az ideje lejárt Manchesterben, a klub pedig hajlik is a játékos eladására, akinek jövő nyáron amúgy is lejárna jelenlegi szerződése. Az angol szélső, aki mindkét oldalon tud játszani, 2015-ben érkezett a Cityhez, 65 millió euró ellenében. Jelenlegi piaci értéke 85 millió euró, és a játékost már a Barcelonával, a Bayern Münchennel és a Chelseavel is szóba hozták.

2020. februárjában Sterling így nyilatkozott az AS-nek: „Most a Citynél játszom és nagyon boldog vagyok, de a Real Madrid egy fantasztikus klub. Mikor meglátod a fehér mezt, pontosan tudod mit képvisel a klub, hatalmas. Habár azt kell mondjam, hogy egy nagy szerződésem van a Manchester Citynél és ezt tiszteletben kell tartanom. Viszont a Real egy fantasztikus klub, egy olyan országban, ahol hihetetlen jó az időjárás. Én egy olyan játékos vagyok, aki nyitott a kihívások felé.”

Az eddig felkínált játékosok közül azonban csak egyetlen olyan van, aki a klub számára is szimpatikus, illetve akinek a játékát Carlo Ancelotti is kedveli; ő Gabriel Jesus. Érdemes megjegyezni, hogy a brazil támadó már korábban is csatlakozhatott volna a Real Madridhoz, azonban ő a Manchester Cityt választotta. Akkoriban az a Bayern München is szerette volna megszerezni, akinek nem más volt az edzője, mint Carlo Ancelotti.

Ő az egyetlen olyan játékos, akinek a neve felmerült a vezetőség találkozóin, név szerint Pérez, José Ángel Sánchez, illetve Ancelotti tárgyalásain. Arról még egyelőre nem született döntés, hogy idén nyáron érkezik-e csatár a csapatba, de ha emellett döntenek a felek, akkor Gabriel Jesus ott lesz azon a kívánság listán.

A brazil támadó jelenleg átadó listán van, mivel Pep Guardiola úgy véli, hogy őt be lehet áldozni. Haaland és Julian Alvarez érkezése nem hagyna neki helyet a keretben, így gyakorlatilag a körülmények áldozata lett.

Jesus szerződése szintén 2023 nyarán jár le, az érkezésének egyik akadálya pedig az, hogy a klub nem szeretné hosszú távon elkötelezni magát mellette. Még mindig érdekli a vezetőséget Haaland sorsa a manchesteri csapatnál, illetve kíváncsiak rá, hogy két év múlva hogyan alakul a kivásárlási ára.

Ugyanakkor a vezetőségnek van egy B terve is arra az esetre, ha nem vesznek csatárt. A felnőtt csapathoz kerülne fel Juanmi Latasa, a Castilla támadója, aki idén 30 mérkőzésen 13 gólig jutott. A 21 éves csatár már debütált a felnőtt csapatban a Cádiz ellen.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend