Madridom.hu
Fórumajánló
Tchouaméni: “Ha ambiciózus vagy és éhes a sikerre, akkor a Real Madridhoz kell jönnöd”
2022-06-16 21:27 ___Samy___ realmadrid.com
Tchouaméni: “Ha ambiciózus vagy és éhes a sikerre, akkor a Real Madridhoz kell jönnöd” Nyilatkozatok

Aurélien Tchouaméni most először nyilatkozott a Real Madrid játékosaként, a bemutatását követően. A hivatalos oldalnak adott interjút alább olvashatjátok.

“Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, ez egy valóra vált álom. Volt lehetőségem egy kicsit körbe nézni városban és az edzőközpontban egyaránt. Ez egyszerűen a világ legjobb klubja. Ha ambiciózus vagy és éhes a sikerre, akkor a Real Madridhoz kell jönnöd. Ők játsszák a legjobb futballt, nekik vannak a legjobb játékosaik és ők a legjobb csapat a világon. Megnyerték a Bajnokok Ligáját, ami megmutatja, hogy nincs tőlük jobb csapat Európában.”

“Ez egy hihetetlen szezon a klub, a szurkolók és a csapat számára… Minden mérkőzést követtem és chateltem erről Karimmal és Eduardóval. Néztem őket és amit csináltak a Bajnokok Ligájában, az hihetetlen. A LaLigában szintén. Ez egy nagyszerű szezon volt a csapat számára.”

Motiváció

“Éhes vagyok. Amint elkezdjük az előszezont, mindent beleadok, amit csak kell ahhoz, hogy beilleszkedjek a csapatba és együtt felkészüljünk az előttünk lévő csodálatos szezonra.”

A Real Madrid trófeagyűjteménye

“Figyelemre méltó. Már láttam a Bajnokok Ligája trófeákat telefonon és tv-n, de ha személyesen látjuk őket, az ember akkor érzi át igazán a nagyszerűségét. Arra késztetnek, hogy azonnal elkezdjük a szezont és együtt dolgozhassak a csapattal, hogy még több trófeát gyűjthessünk és hozzájáruljunk a klub sikereihez. Minden trófea, remélhetőleg a tizenötödik Bajnokok Ligája, de a LaLiga, a Klubvilágbajnokság… Ez a Real Madrid, ami azt jelenti, hogy minden mérkőzést, amit játszunk, meg kell nyernünk. Minden lehetséges trófeát meg akarok itt nyerni.”

Benzema

“Elég szerencsés vagyok, hogy mellette játszhatok a nemzeti csapatban. Mikor először kerültem be vele a csapatba, akkor jöttem rá, hogy milyen kivételes játékos ő. Ezt láthatod a tv-ben, de játszani vele ettől sokkal több.”

“Ez egy csodálatos dolog. Segíti a csapatot gördülékenyen játszani, jelenleg ő a világ legjobb csatára.”

Camavinga

“Bíztatott, hogy jöjjek ide. Azt mondta nekem, hogy gyorsan be fogok illeszkedni és jól ki fogok jönni a játékosokkal és az edzőkkel. Azt mondta, ha címeket akarok nyerni, akkor a Real Madridhoz kell jönnöm, így tehát a jó döntést hoztam meg.”

Stílus

“Egy erőteljes középső középpályás vagyok, aki hatékonyan szerzi vissza a labdákat és jó technikai képességekkel van megáldva. Gólszerzésben is meghatározó tudok lenni, jó passzjátékkal együtt. Ezek az én tulajdonságaim.”

Casemiro Kroos és Modric

“Tökéletesen kiegészítik egymást. Mindegyiküknek megvan a maga karakterisztikája. Casemiro egy igazi fizikai erőforrás, hihetetlen atletikus tulajdonságokkal, és ő nyeri vissza a legtöbb labdát, amelyekért harcba száll. Toni Kroos egy másik nagyon minőségi játékos, Európa legjobbjai közé tartozik. És Luka Modric, színtiszta klasszis. Játszottam ellene nemrég Horvátország ellen és első kézből tapasztalhattam meg milyen minőségi játékos.”

Üzenet a szurkolóknak

“Minden szurkolónak: Örülök, hogy itt lehetek és, hogy a Real Madridhoz írtam alá. Nagyon keményen fogunk dolgozni, hogy trófeákat nyerjünk és tovább írjuk a világ legnagyszerűbb klubjával a történelmet. Hala Madrid!”

Teljes menetrend