Madridom.hu
Fórumajánló
Asensio és Ceballos bonyolult helyzete
2022-06-21 14:34 ___Samy___ marca.com
Asensio és Ceballos bonyolult helyzete Átigazolási hírek

Miután a Real Madrid megszerezte Aurelien Tchouaménit és Antonio Rüdigert, a vezetőség a figyelmét most már a lehetséges távozók felé fordítja.

Míg Luka Joviccal és Marianóval már közölték, hogy nincs jövőjük a klubnál, a dolgok nem ilyen világosak a címben említett két játékossal kapcsolatban. Mindkettejük szerződése már csak egy évre szól, hosszabbítási ajánlat pedig még nem érkezett.

Nem ők ketten azok, akinek a kontraktusa 2023. június 30-án lejár, ott van például Karim Benzema vagy Nacho is. Azonban utóbbi két játékos esetében nem kérdés az, hogy hosszabbítani fognak.

Aztán ott van még Toni Kroos is, akinek szintén jövő nyáron jár le, de ő még megvárja miként bírja a teste, mielőtt aláírná az egy éves hosszabbítást.

Koncentrálás a távozókra

Asensio a házi góllövőlista harmadik helyén fejezte be a szezont, míg Ceballos a felépülése után többször is nagyon jó teljesítményt tudott nyújtani. Mindketten szeretnének többet játszani, pláne így a világbajnokság előtt, de tudják, hogy ez nem fog könnyen menni a Real Madridnál.

A piac

Jelenleg mindkét játékos kapcsolatban van az ügynökével az esetleges ajánlatokat illetően. A Real Madrid vezetősége világossá tette, hogy egyik játékost sem hajlandóak csak úgy elengedni, viszont a hosszabbítás sem egyszerű dolog.

Az előző nyarakkal ellentétben a Real Madridnak most nem kell a bevételt növelnie, miután korábban már elbúcsúztak Achraf Hakimitől, Sergio Reguilóntól, Raphael Varanetól és Álvaro Moratától.

Isco, Marcelo és Bale távozása szintén könnyített a fizetési kereten, Rüdiger és Tchouaméni érkezése ellenére is, valamint még az is belefér, hogy Vinícius, Rodrygo és Militao is új szerződést kapjon.

Teljes menetrend