Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Egy újabb csapat jelentkezett be Jovicért
2022-06-21 14:08 ___Samy___ marca.com
Egy újabb csapat jelentkezett be Jovicért Átigazolási hírek

A Real Madrid szerb csatárának más lehetőségei is vannak a Fiorentinán kívül, nemrég ugyanis a Besiktas jelentkezett be érte.

A Besiktas vezetősége keményen dolgozik azon, hogy le tudják igazolni Alexander Sorlothot, illetve Wout Weghorst. A hírek szerint ha azonban a török klub egyik játékost sem tudja átigazolni, akkor a figyelmüket Luka Jovic felé fordítják majd, és egy évre megpróbálják kölcsönben megszerezni a Real Madridtól.

Olaszország is lehetséges opció

A 24 éves szerb csatárnak még mindig nem sikerült bebizonyítania a benne rejlő lehetőségeket a Real Madridnál. Az elmúlt idényben összesen 549 percet töltött a pályán, 19 mérkőzésen lépett pályára, melyeken egy gólig jutott és három gólpasszt osztott ki. Jovicnak még három év van hátra a szerződéséből és a Besiktasnál remélik, hogy másfél millió euró fejében egy évre meg tudják őt szerezni kölcsönben. Azonban ez nehezebbnek tűnik, mint gondolják, ugyanis a játékos következő úti célja Olaszország lehet, ahol a Fiorentina várja őt tárt karokkal, szintén egy kölcsönszerződés keretein belül.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend