Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-06-21 14:19 ___Samy___ managingmadrid.com
Kroos még nem szeretne hosszabbítani Egyéb hírek

Nem igazán meglepő, illetve eléggé köztudott, hogy Toni Kroos viszonylag korán szeretne visszavonulni a futballtól, ez az állítás azonban eléggé relatív. Kroos a 34. életévében fog járni mikor a 2023-ig tartó szerződése lejár majd. Elmondása szerint a csúcson szeretné abbahagyni, nem pedig a hanyatlása közepette.

A SER Deportivos nemrég azt írta, hogy Toni Kroos még nem szeretné meghosszabbítani a jövő nyáron lejáró szerződését, de jelenleg jó helyen van és nem szeretné egy hosszú távú szerződéssel terhelni a klubot, ha amúgy is hamarosan visszavonul.

„Toni Kroos nem fog hosszabbítani a Real Madriddal”, áll a fent említett forrás Twitter posztjában, amit a Francisco José Delgado által vezetett rádióműsorból vettek át. „Inkább kivár és nem akar a klub terhére lenni. Ez a válasz meglepte a Real Madridot.”

Fontos megjegyezni, hogy ezt az állítást már a MARCA is lehozta hónapokkal korábban, tehát ez az egész szituáció nem teljesen új. Ezen kívül nem túl valószínű, hogy ez a hír most meglepte volna a Real Madrid vezetőségét.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend