Madridom.hu
Fórumajánló
Vinícius elismerte, hosszabbítani fog
2022-06-21 14:53 ___Samy___ managingmadrid.com
Vinícius elismerte, hosszabbítani fog Egyéb hírek

A Real Madrid brazil támadója a Sport TV ‘Bem, Amigos!’ című műsorában ismerte el, hogy hosszabbítani fog a Real Madriddal.

Mikor a PSG érdeklődéséről kérdezték, egyértelmű választ adott: “A világ legnagyobb klubjánál fogok maradni. Ez még csak a kezdet. Még sok dolgot kell elérnem és remélem mindezt elmondhatom, ha a karrierem véget ér”, mondta a szélső, aki a Real Madrid és a mérkőzés egyetlen gólját szerezte a Liverpool elleni Bajnokok Ligája fináléjában.

Vinícius szerződés hosszabbítása júliusban lesz hivatalos és jelentős fizetésemelést is kap. A brazil játékosnak a PSG éves szinten 40 millió eurót ajánlott, ha nem hosszabbítja meg a jelenlegi kontraktusát és 2024-ben ingyen igazol hozzájuk. Ez azonban nem fog megtörténni.

Madridban jelenleg 10 milliót keres évente, de a vezetőség ígéretet tett neki, hogy az új fizetésemelést is kap, ha továbbra is olyan szinten teljesít, mint a 2021/22-es idényben.

A hírek szerint az új szerződés eredetileg 2026-ig szólt volna, de maga Florentino Pérez szerette volna, hogy Vini Jr. egy évvel hosszabb, 2027-ig szóló szerződést kapjon.

Teljes menetrend