Madridom.hu
Fórumajánló
Higuain: “A Real Madrid a történelem legjobb klubja”
2022-06-27 13:06 ___Samy___ managingmadrid.com
Higuain: “A Real Madrid a történelem legjobb klubja” Nyilatkozatok

A Real Madrid egykori játékosa, Gonzalo Higuain az argentin TyC Outlet-nek adott interjújában elismerően nyilatkozott korábbi klubjáról.

Az Inter Miami csatára lírailag festette le korábbi klubját. Gonzalo Higuain meglehet, hogy hirtelen távozott és talán alul értékeltnek érezte magát a klub felől, de most, ahogy elteltek az évek, úgy tűnik felismerte a világ legnagyobb klubjában töltött ideje értékét.

Higuain történelme a Real Madriddal

“A Real Madrid a történelem legjobb klubja. 14 Bajnokok Ligája címük van, ez a csúcs minden játékos számára. 19 évesen érkezni és 26 éves koromig ott játszani olyan volt, mintha mindkét kezemmel megérinteném az eget. Nincs nagyobb a Real Madridnál.”

Versenyzés Cristianóval és, hogy mi teszi naggyá a Real Madridot

“Az első év, mikor Cristiano érkezett, én 27 gólt szereztem, ő 26-ot. Elmentem vakációra és láttam, hogy a Real Madrid leigazolta Benzemát és Kakát. Felhívtam a klubot, hogy vissza kell-e még mennem, vagy mit csináljak? De ez a Real Madrid, folyamatosan a legjobb játékosokat hozzák és neked mindig versenyezned kell.”

“Ez teszi a történelem legjobbjává a Real Madridot, hogy a világ legjobbjai ellen kell versenyezned.”

Karim Benzema

“19 éves korom óta ismerem Benzemát. Együtt harcoltunk a helyért, de mindig jól kijöttünk, jó kapcsolatunk volt. Nem lep meg, hogy ő a világ legjobb csatára. Aranylabda? Megérdemli.”

Florentino megnyerése annak ellenére, hogy Calderón játékosa volt

“Calderón hozott a klubhoz és Florentino fokozatosan megvált azoktól a játékosoktól, akiket Calderón vett. Engem is ki akart rakni, de 25-30 gólokat szereztem. Aztán Florentino hosszabbított velem és már Florentino játékosa voltam. Onnantól kezdve maradtam. Nehézzé tettem az eladást a klub számára.”

Teljes menetrend