Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-07-01 13:57 ___Samy___ managingmadrid.com
Vajon Kubo ki tudna teljesedni a Sociedadban? Átigazolási hírek

Ahogy minden nyáron, úgy idén is témát szolgáltat Takefusa Kubo jövője Valdebebasban. Most, hogy szerződésének utolsó két évébe lépett, megérett az eladásra, miután egy újabb kölcsönszerződés során sem tudott bizonyítani.

A hírek szerint idén a Real Madrid hajlandó lenne eladni a japán játékost, hiszen a nem EU-s játékosok számára fenntartott hely továbbra is foglalt a keretben, de mindenképp szeretnének visszavásárlási opciót belefoglalni a 21 éves Kubo szerződésébe.

Ramón Álvarez de Mon, a Radio MARCA munkatársa szerint a Real Sociedad előrehaladott tárgyalásokat folytat a Real Madrid vezetőségével, akik szeretnék őt végleg megvenni a fővárosi csapattól, illetve az említett visszavásárlási opciót is elfogadják.

Takefusa Kubo 2019-ben még az egyik legnagyobb ígéretnek számított, miután a Barcelona helyett a Real Madridot választotta. Néhányan még mindig azon a véleményen vannak vele kapcsolatban, hogy türelmesnek kell lenni, míg egyre többen vélik azt felfedezni a japán szélsőben, hogy nem ér fel a Real Madrid szintjéhez.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend