Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-07-12 12:18 ___Samy___ marca.com
Camavinga nem tétlenkedett a nyáron Edzés

Eduardo Camavinga szombaton tért vissza Valdebebasba, hogy Carlo Ancelottival megkezdje a következő szezonra való felkészülést. Nem telt el sok idő, míg az erőnléti edző, Antonio Pintus észrevette, hogy a fiatal francia középpályás nyáron elvégezte a házi feladatot.

Meglepő volt Camavinga formája a visszatérését követően, annak a tervnek a fényében viszont már nem annyira, amelyet a francia játékos a nyaralása alatt követett. Bárhová is utazott, vele tartott egy fizikoterapeuta, egy erőnléti edző, aki felügyelte az edzéseit, illetve egy szakács is. Ebben semmi különleges nincs Camavinga számára, hiszen a szakemberek már vele voltak Stade Rennesnél is, és most magukkal hozta őket Madridba.

Nem szerette volna, hogy megismétlődjön, ami tavaly nyáron történt. Az első napján fogalma sem volt arról, hogy mi vár rá Pintus alatt. Ezt később egy interjú során meg is erősítette, rémálom volt számára az előszezon: „Az első edzésemen fizikailag rosszul voltam. Azt hiszem majdnem hánytam, sok mindent csináltunk, de hozzászoktam.”

Ez lesz Camavinga második idénye a Real Madridnál, amelyben a játékos tovább szeretné folytatni a javuló tendenciát. Eleinte nehezen tudott berobbanni Ancelotti csapatába, de a szezon döntő szakaszában releváns szerepet kapott. A francia játékos számára ez egy döntő fontosságú idény lesz. Fizikálisan bomba formában érkezett meg az előszezonra, mert magabiztos azt illetően, hogy ez lesz a bizonyítás éve.

Tudja, hogy kemény harc vár rá, különösen Aurelien Tchouameni érkezésével, viszont tisztában van azzal, hogy elérheti az álmát, ott lehet a franciák vb-re utazó keretében. Ennek azonban a legfőbb feltétele, hogy folyamatos játéklehetőséget kapjon a Real Madridnál Carlo Ancelottitól.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend