Madridom.hu
Fórumajánló
Courtois: “Az előszezon eredményei nem számítanak”
2022-07-25 17:54 ___Samy___ marca.com
Courtois: “Az előszezon eredményei nem számítanak” Barátságos mérkőzésekNyilatkozatok

Thibaut Courtois egyértelművé tette, hogy a Barcelona ellen elért eredmény nem fogja befolyásolni a játékosokat az elkövetkezendőkben.

“Nyilvánvalóan nem lehet ebből túl sok következtetést levonni. Vannak egy néhányan, akik már két hete edzenek, míg mások csak egy hete. A legfontosabb dolog az, hogy ritmusba kerüljünk, intenzíven kezdjünk, amik a korábbi évben nem voltak meg.”

“Első mérkőzésnek ez jó volt. Az egyetlen dolog, hogy mi nem találtunk be, míg ők szereztek egy nagyszerű gólt. Mi a kapufát találtuk el, nekik meg bement a felső sarokba. Az előszezonban az eredmény nem számít.”

“Emlékszem mikor 7-3-ra kaptunk ki az Atlético Madrid ellen, mi pedig megvertük őket kétszer és bajnokok lettünk.”

“Az eredmény most nem mond sokat. Egyértelmű, hogy nyerni szerettünk volna, különösen a szurkolók előtt az USA-ban, de ez még csak az első mérkőzés volt és ritmusba kell jönnünk. Nem szeretünk veszíteni, de nem kellene ezt túl drámaian venni.”

Hazard szerepe

Eden Hazard még mindig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de a belga kapus magabiztos azt illetően, hogy idén honfitársával ezúttal más lesz a helyzet.

“Attól függ, hogy az edző hová helyezi őt. A belga válogatottnál egy 3-4-3-as rendszerben játszik, középső támadóként, nem pedig csatárként. Tehát ettől függ.”

“Nagyon jól dolgozik. Még csak egy hete edz, de biztos vagyok benne, hogy sokat fog nyújtani a csapatnak. Meg kell néznünk, hogy mikor Karim visszatér, hogyan tudjuk összerakni a csapatot Edennel.”

“Vannak kérdések az edző számára. A sérülése már a múlté. A minap Rüdiger megrúgta őt az edzésen, de ő felkelt és ment tovább [nevet].”

Teljes menetrend