Madridom.hu
Fórumajánló
Vini Jr.: “Mindent bele fogunk adni a Szuperkupa győzelemért”
2022-07-25 18:34 ___Samy___ realmadrid.com
Vini Jr.: “Mindent bele fogunk adni a Szuperkupa győzelemért” NyilatkozatokUEFA Szuperkupa

Vinícius Jr-t, a Real Madrid támadóját nemrég az UEFA interjúvolta meg. Természetesen a közelgő UEFA Szuperkupa döntőről volt szó. A brazil szavai alább olvashatóak.

“Fontos, hogy annyi mérkőzést nyerjünk meg, amennyit csak lehet. Különösen, ha olyan fontos címeket akarunk nyerni, mint az Európai Szuperkupa. Fel fogunk készülni a szezonra és az augusztus 10-ei mérkőzésre is. Mindent bele fogunk adni, hogy megnyerjünk a szezon első trófeáját.”

“Ez ennek a klubnak, ennek a meznek a DNS-e, és mindig előbukkan a fontos mérkőzéseken. A játékosaink tudják, hogy hogyan kell megbirkózni az ilyen mérkőzésekkel a Bajnokok Ligájában.”

A City elleni fordítás

“Egy néhány mérkőzés érzelmi hullámvasúttá változik és mi képesek voltunk a csúcson kiszállni hazai pályán. Rodrygo beállt és szerzett két gólt két perc alatt, ami a döntőbe juttatott minket. A City elleni mérkőzés volt a legfontosabb pillanat a kiírásban.”

A párizsi döntő

“Épp egy nagyszerű bajnoki szezont követően volt, és mi lettünk a bajnokok köszönhetően a döntőben aratott győzelemnek. 15 éve futballozok és sosem tudhatod mikor fogsz döntőt játszani, így tehát kiélveztem, amennyire csak tudtam.”

Gólja a döntőben

“Egyedülálló érzés volt. Csak azok a játékosok érthetik meg ezt igazán, akik betaláltak már a Bajnokok Ligája döntőjében. Nem tudom leírni. Nem tudod hogyan reagálj rá, nem tudod hogyan mondd el az embereknek, egyszerűen leírhatatlan. Meg kell tapasztalnod a futballt és át kell élned azokat az érzelmeket, amiket mi átéltünk ebben az idényben, hogy megértsd, milyen fontos is ez és milyen boldoggá tesz.”

A Tizenegyedik ünneplése a Bernabéuban

“Ez olyan nagy alkalom, viselni a világ leghíresebb mezét, a legnagyobb sorozatban. A Bernabéu egy különleges hely, különösen a szurkolókkal; emiatt is ünnepeltünk annyit. Egy pár nappal korábban megünnepeltük a bajnoki győzelmet, aztán megünnepeltük a Bajnokok Ligáját is egy fantasztikus szezon után.”

Fiatalság és tapasztalat

“Csapatként a legtöbbet hoztuk ki magunkból a szezon során. Az idősebb játékosok tapasztalatát vegyítettük a fiatalokkal. Ez volt az a kombináció, ami kulcs volt a győzelemhez abban az idényben.”

Párosa Benzemával

“Fontos, hogy befolyásoljuk a mérkőzéseket és Karim már azóta mondogatja nekem, hogy legyek bátor, mióta megérkeztem. Lőnöd kell ahhoz, hogy gólt szerezz, vagy passzolnod, hogy gólpasszt adj. Másképp csak a labdát tartogatod. Nagyon jó kapcsolatunk van, és sok meccset nyertünk meg együtt.”

Erősségek

“A legnagyobb erősségem a cselezés. Mindig megpróbálok cselezni. Ha nem jött össze, megpróbálom ismét. Mindig arra törekszem, hogy a lehető legtöbbet tudjak előre haladni és, hogy a legjobb lehetőséget biztosítsam a csapatnak. Mikor kicselezek egy ellenfelet, akkor az egyel kevesebb a számomra, akiket ki kell még cselezni, és egyel kevesebb mindenki másnak is.”

Teljes menetrend