Madridom.hu
Fórumajánló
Ancelotti: “A második félidőben intenzívebben játszottunk és uraltuk a mérkőzést”
2022-07-28 17:30 ___Samy___ realmadrid.com
Ancelotti: “A második félidőben intenzívebben játszottunk és uraltuk a mérkőzést” Nyilatkozatok

Az olasz szakember ismét az újságírók rendelkezésére állt a Club América elleni barátságos mérkőzést követően.

“Jó mérkőzés volt, jobb, mint az első. A találkozó elején szenvedtünk egy jól szervezett csapat ellen. A második félidőben a csapat alkalmazkodott, jól teljesített és másképp játszott az első játékrészhez képest. Intenzívebben játszottunk és uraltuk a mérkőzést.”

“A második félidő sokkal dinamikusabb volt Ceballos és Camavinga helyváltoztatásaival. Mindketten jól játszottak és sok energiát hoztak a pályára. Ceballos nagyon jó a labdatartásnál.”

Benzema

“Jó formában van annak ellenére, hogy nem edzett túl sokat. Jól van, de még dolgozni kell a fizikai állapotán. Keményen dolgozunk és a játékosok nem érzik frissnek magukat. A Juventus elleni mérkőzés után csökkentjük terhelést, amíg le nem játsszuk a Szuperkupa döntőt.”

Alaba

“Szélső védőként kellett játszania, mert szerettük volna megnézni Rüdigert a középhátvédként, és jól teljesített. Mendy az első számú játékos azon a poszton, de ha problémái vannak, mindketten képesek ott játszani. Nem lesz ott semmilyen gondunk.”

Oracle Park

“Nagyon jó volt a hangulat. A pálya állapotú, és a mérkőzés is jó volt. A közönség élvezte az összecsapást, a Club América pedig jó teljesítményt nyújtott.”

Hazard és Tobias

“Játékidőt kell adnunk Hazardnak az ilyen mérkőzéseken, mert ő egy nagyszerű játékos és szükségünk van rá. Tobias is játszott, mert ő egy nagyon jó fiatal játékos. Nagyon koncentrál az edzéseken, ezért játéklehetőséget adtam neki.”

Tchouaméni

“Más típusú játékos, mint Casemiro, mivel jobban ragaszkodik a helyéhez. Megvan a képessége a gólszerzéshez. Fejlődik és ezt bizonyította is, hiszen a Barcelona elleni mérkőzésen elmagyaráztuk neki, hogy miben kell fejlődnie. Jobb pozíciókat kell felvennie, hogy gyorsabban játsszon.”

A következő mérkőzés

“Szem előtt kell tartanunk azokat a játékosokat, akik megnyerték a Bajnokok Ligáját. A Szuperkupa az elmúlt szezonnal kapcsolódik össze és ezt annak a megnyerésével kell lezárnunk. Azok a játékosok, akik szerintem többet fognak játszani a Szuperkupa döntőben, azok több játékidőt kapnak majd a Juventus ellen.”

Teljes menetrend