Madridom.hu
Fórumajánló
Ancelotti: “Erőteljesen zártuk a szezon első szakaszát”
2022-07-31 10:02 ___Samy___ realmadrid.commanagingmadrid.com
Ancelotti: “Erőteljesen zártuk a szezon első szakaszát” Nyilatkozatok

Carlo Ancelotti a Real Madrid TV-nek adott interjút az előszezon utolsó mérkőzését követően. A Juventus elleni találkozó mellett a komplett előszezont is értékelte.

“A szezon első szakaszát jó teljesítménnyel zártuk, mérkőzésről mérkőzésre fejlődést mutattunk. A csapat olyan srácokkal játszott, akik korábban már játszottak itt. Az Európai Szuperkupára összpontosítunk. Jól dolgoztunk, percek kerültek a játékosok lábaiba, minden nagyon jól ment.”

“Nagyon pozitív volt, mert nem szereztünk semmilyen sérülést, Carvajal kis rándulását leszámítva. A csapat nagyon jól dolgozott, nem volt gondunk. Ez egy jól sikerült előszezon volt és most már megvan az önbizalmunk, hogy megnyerjük az Európai Szuperkupát.”

Edzés

“Most pihennünk kell, mert a csapat egy kissé fáradtan lépett pályára. Ideje elkezdeni a heti rendszerességgel végzett munkánkat.”

Régi motorosok vs. fiatalok

“Mindkét felállást szeretem, a klasszikus játékosokat is és a rock and rollt is. A Casemiro, Kroos, Modric sort Bermuda háromszögnek hívom, mert a labda ott eltűnik.”

Benzema

“Ő a legjobb. Mindent teljesen jól csinál és nagyon nehéz őt a védőknek őriznie. Ez Karim.”

A Barcelona költekezése

“Semmi sem lep meg engem a futballban. Egy fantasztikus csapatot állítottak össze, de én csak a saját csapatommal foglalkozom. Mindig tisztelned kell a Barcelonát.”

Madridizmus szeretete

“A szurkolók hihetetlenek. A Tizennegyedik szelleme továbbra is él és virágzik, a Real Madrid pedig csodálatos a világ minden szegletében. Nagyon szeretnek minket, gyönyörű volt idejönni és érezni ezt.”

Teljes menetrend