Madridom.hu
Fórumajánló
Asensio: “Készen állunk az első tétmérkőzésre”
2022-07-31 10:23 ___Samy___ realmadrid.com
Asensio: “Készen állunk az első tétmérkőzésre” Nyilatkozatok

A második gól szerzője, Marco Asensio is nyilatkozott a Real Madrid TV munkatársainak, illetve Fede Valverde is beszélt az előszezonról.

“Nagyon jó teljesítmény volt. Magas szinten szerettük volna befejezni és ezt sikerült elérnünk. Nagyszerű csapattal néztünk szembe, és ahogyan játszottunk és az intenzitásunk megközelíti azt, amit a szezon során látni szeretnénk. Készen állunk az első tétmérkőzésre.”

“Ez egy nagyon jó és kemény előszezon volt, a jó úton haladunk. Egy tapasztalt és ugyanakkor fiatal keretünk van. Izgatottak vagyunk, hogy megpróbáljunk minél több trófeát nyerni ebben az idényben, és erre készülünk.”

“Egy néhány napot pihennünk kell miután visszatértünk, aztán megkezdjük a felkészülést a Szuperkupára, az első címünkre.”

Szurkolók

“A szurkolók támogatása itt hihetetlen. Minden alkalommal mikor jövünk, nagy szeretetet kapunk. Valóban mögöttünk állnak és így otthon érezzük magunkat.”

Valverde

“A kulcs az volt, hogy megfelelő erőnlétet szerezzünk és, hogy éhesen, jó formában induljunk neki a szezonnak. Az első mérkőzés óta voltak taktikai és fizikai fejlődések és örülünk a mostani győzelemnek. Most a legfontosabb dolog a napi munkánk, hogy továbbra is keményen dolgozzunk és készen álljunk a Szuperkupára. Egységesek akarunk lenni csapatként, hogy megpróbáljunk harcba szállni minden fronton.”

A szurkolók

“Öröm, hogy a belefektetett erőfeszítést és áldozatot megoszthatod velük. Ez egy csodálatos dolog, minden nap tudunk velük időt tölteni, aláírást osztogatni, fényképeket készíteni. Megadják nekünk azt a kis pluszt a mérkőzéseken.”

Teljes menetrend