Madridom.hu
Fórumajánló
A Real Madrid az átigazolási időszak utolsó napjáig nem fog döntést hozni Asensio jövőjéről
2022-08-04 14:08 ___Samy___ managingmadrid.com
A Real Madrid az átigazolási időszak utolsó napjáig nem fog döntést hozni Asensio jövőjéről Átigazolási hírek

Marco Asensio elérhető játékosként van jelen a piacon, még ha a Blancók nem is kétségbeesetten akarják őt eladni. A játékos jövőjének helyzetére az átigazolási időszak utolsó napjáig biztosan nem kerül pont, a klub pedig csak egy jó ajánlat esetén hajlandó őt eladni. Ez pedig akár az utolsó nap is megtörténhet.

Mindez azt jelenti, hogy a Real Madridnál elégedettek a kerettel a következő idényre, még akkor is, ha Asensio az utolsó pillanatban távozik. Pérezék pontosan tudják, hogy Carlo Ancelotti előszeretettel használja Fede Valverdét a pálya jobb oldalán is, Rodrygo pedig szintén képes lehozni azt a posztot. Így tehát ha Asensio marad, az csak jó a keret mélységének szempontjából, viszont az sem katasztrófa, ha nem így lesz.

Annak az esélye, hogy Maro Asensio idén nyáron elhagyja a Real Madridot, elég csekély. A vezetőség legalább 30 millió eurót szeretne érte kapni, a játékos pedig magabiztos a játéklehetőségét illetően, ami elengedhetetlen, ha ott akar lenni a katari vb-n. A jelenlegi helyzet szerint tehát a szurkolóknak Asensio maradásával kell számolnia.

Teljes menetrend