Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-08-10 19:09 ___Samy___ realmadrid.com
Benzema: „Mindent beleadunk, hogy a Szuperkupával térjünk vissza Madridba” NyilatkozatokUEFA Szuperkupa

A sajtószobában Carlo Ancelotti mellett Karim Benzema és Luka Modric kaptak helyet. Nézzük előbb a csapat kapitányának nyilatkozatát.

„Az ide vezető út nagyon nehéz volt, de ez jó volt a számunkra. Minden mérkőzés egy csata volt és holnap este egy újabb álmunk válhat valóra. Ez egy fontos mérkőzés lesz nekünk. Nagyon jó előszezonunk volt, készen állunk és megpróbáljuk megnyerni. Minden beleadunk, hogy a Szuperkupával térjünk vissza Madridba.”

„Csak azt tudom mondani, hogy minden évben megpróbálok mindent beleadni ezért a klubért, amely a világ legjobbja. Minden évben javítanom kell a játékomon. Nagyon jó szezonom volt az elmúlt idényben, de másokon múlik az, hogy ki a világ legjobb játékosa. Én csak a mérkőzésre koncentrálok.”

A csapat színvonala

„Nem vagyunk fiatalok, de keményen dolgozunk, a pályán és azon kívül egyaránt. Megvan a képességünk, hogy még mindig magas színvonalon teljesítsünk. Jó csapatunk van és remélem az idei jobb lesz, mint a tavalyi év és mindenért harcban leszünk.”

Személyes fejlődés

„Miután Cristiano elment, jóval több gólt szereztem, de mikor még a klubnál volt, másfajta szerepet játszottam és többet voltam használva az előkészítésekben. Sokat segített nekem a pályán és azon kívül is, és mikor elment, tudtam, hogy ettől sokkal többre is képes vagyok. Megváltoztattam a játékom és az ambícióm szintjét, és idáig úgy tűnik, hogy működik.”

Aranylabda

„Nem ez jár a fejemben. Sokkal fontosabb dolog a számomra, hogy címeket nyerjek a csapattal, majd ennek eredményeképpen jönnek az egyéni elismerések is. Remélem még több trófeát nyerhetek a csapattal.”

Modric

„Ő egy olyan játékos, akit imádok. Minden alkalommal lenyűgöz, mikor vele edzek. Képes az egy- és kétérintéses futballra is, és ha egy dolgot ki kellene emelnem vele kapcsolatban, az a külsőzés képessége kell legyen.”

Helyzete a Real Madridnál

„21 éves voltam, mikor csatlakoztam a klubhoz és csak az járt a fejemben, hogy megnyerjem a Bajnokok Ligáját és sikeres legyek. Most én vagyok a csapat kapitánya, nagyon boldog és büszke vagyok az elvégzett munkámra, de semmi sem változott. Már tavaly is a klub egyik kapitánya voltam és most csak annyi változott, hogy én lettem az első számú. Szeretnék segíteni a csapattársaimnak, hogy sikeresek legyenek, és amikor pályára lépek, minden alkalommal gólt akarok szerezni és gólpasszt akarok adni.”

Cserecsatár

„Nem azért vagyok itt, hogy megválaszoljam, szükségünk van-e cserecsatárra. Számos olyan játékosunk és csapattársunk van, akik képesek csatárként játszani. Ez egy olyan kérdés, melyet a klub vezetőségének kell feltenned.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend