Madridom.hu
Fórumajánló
Modric: “Ez a szezon első trófeája és mi meg akarjuk nyerni”
2022-08-10 19:34 ___Samy___ realmadrid.com
Modric: “Ez a szezon első trófeája és mi meg akarjuk nyerni” NyilatkozatokUEFA Szuperkupa

A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a horvát karmester is kifejthette véleményét az esti, Eintracht Frankfurt elleni UEFA Szuperkupa mérkőzéssel kapcsolatosan.

“Nehéz, de egyben különleges út volt megnyerni a Bajnokok Ligáját. Nagyon izgatottak vagyunk és alig várjuk, hogy megnyerhessük az UEFA Szuperkupát. Ez a szezon első trófeája és mi meg akarjuk nyerni. Mindent beleadunk és remélem ez megmutatkozik a pályán is.”

“Hogy ezen a szinten teljesíts, keményen kell dolgoznod és igazán a szakmának kell szentelned magad a pályán és azon kívül is, és mi pontosan ezt tesszük. Nagyon jó keretünk van készen állunk rá, hogy jó idényünk legyen. Minden beleadunk, ahogy azt tesszük minden szezonban. Minden kiírás fontos a számunkra. Azért vagyunk itt, hogy ismét nyerjünk, és reméljük, hogy holnap este [az interjú tegnap készült – szerk.] a lehető legjobban kezdjük el a szezont.”

A játékidő beosztása a világbajnokság előtt

“Egyáltalán nem fontos. A kor nem kérdés. Az a fontos, amit a pályán teszel. Nem beszéltem még Ancelottival a játékidőmről. Tudja, hogy szeretek játszani és azt, hogy jól érzem magam eközben és mindig a csapat rendelkezésére állok, hogy mindent beleadjak. A tény, hogy a világbajnokság a szezon felénél lesz, nem változtat semmin. Készen kell állnom, jól kell eddzenem és bevethetőnek kell lennem.”

Benzema

“Emlékszem mikor csatlakoztam a klubhoz, és elkezdtem edzeni és játszani vele. Akkor jöttem rá, hogy ő egy különleges és más típusú játékos. Lenyűgöző tehetség és nagyon boldog vagyok, hogy az emberek kezdenek erre rájönni. Ha egy dolgot kellene kiemelnem, akkor az az ő góljai lenne, ami a játék azon területe, aminek én híján vagyok.”

Teljes menetrend