Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-08-11 11:18 ___Samy___ realmadrid.com
Florentino Pérez: „Izgalmakkal telve indult el az új szezon” NyilatkozatokUEFA Szuperkupa

A tegnap esi mérkőzés után a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez is a média rendelkezésre állt.

„Minden madridista nagyon boldog és nagyon örül, hogy megnyertük az UEFA Szuperkupát. Először is, be kell jutnod a döntőbe, majd meg kell azt nyerned. Ez egy tipikus döntő volt. A két csapat tisztában volt azzal, hogy bármilyen hiba a másik csapat győzelmét jelentheti, de mi nem adtunk nekik erre semmi esélyt.”

„Remek csapatunk van, hála a jól elvégzett munkának. Mindig mindent meg akarunk nyerni, és tovább folytatjuk a kemény munkát, hogy a szurkolóinkat boldoggá tegyük. Jó csapatunk van, jó csapatszellemmel és tovább kell fejlődnünk, mert ez a kulcs a trófeák megnyeréséhez. Izgatottan várjuk, hogy vasárnap elinduljon az új szezon. Nem kértem más a játékosaimtól, csak annyit, hogy folytassák azt, amit most is tesznek és ragaszkodjanak ahhoz az úthoz, amin most is vannak.”

Az elmúlt idény sikerei

„Minden jól ment az elmúlt idény során, de tovább kell folytatnunk a kemény munkát, hiszen folyamatosan a jövőbe tekintünk, és ezzel az edző és a játékosok is tisztában vannak. Tovább kell folytatnunk az edzéseket, Ancelottinak pedig irányítani kell ezt a keretet. Jelenleg nem akarunk új játékost igazolni. Ancelotti nagyon jól irányítja a csapatot és ez is hozzátartozik a sikeres szezonhoz.”

Benzema

„Nem aggódom amiatt, hogy Benzema gólcsapja elzáródik, mert annyi támadónk van, hogy ezt észre sem veszik. A tavalyi évben nyújtott teljesítménye miatt is megérdemelte már az Aranylabdát, az idei év pedig már megkérdőjelezhetetlen.”

A Real Madrid szurkolók Helsinkiben

„Sokan voltak olyanok, akik ide utaztak, de sok olyan is, aki itt él. Real Madrid szurkolók vannak szerte a világban, és ma sokat láthattunk közülük.”

30 trófea Pérez, 33 pedig Bernabéu neve mellett

„Bernabéunak más története van és ő ennek a Real Madridnak a megalapítója. Nem a címei, hanem a munkája miatt fogják megítélni. Csak próbálom felérni azt, amit tett, és nekem ennyi bőven elég. Az összehasonlítás nem a címeken alapszik.”

Barcelona

„A Barcelona a világ egyik legfontosabb intézménye a Real Madriddal együtt. Vissza fognak térni ahhoz, ahol voltak, ez pedig fontos a spanyol és a világ futballjának is.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend