Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-08-15 18:12 ___Samy___ realmadrid.com
Ancelotti: „A dolgok könnyebbé váltak az első gól után” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Carlo Ancelotti csapata bár nagy fölényben játszott az egész mérkőzésen, mégis megszenvedtek a győzelemért. Erről beszélt az olasz szakember a mérkőzést követően.

„Számítottunk arra, hogy szenvedni fogunk itt, egy elkerülhető védelmi hibával pedig még inkább megnehezítettük az életünket. Innentől kezdve szenvedtünk. Nagyon jól védekeztek, sok kaput eltaláló lövésünk volt, és amint megszereztük az elsőt, a dolgok könnyebbé váltak.”

„Rüdiger jó teljesítményt nyújtott. A fiatalabbak nem úgy játszottak, mint általában, de elégedett vagyok velük. Érzelmi szinten szenvedtek a mai mérkőzésen. Nem csináltak semmit sem rosszul, de ettől képesek jobbra is. Camavingát azért cseréltem le, mert már volt egy lapja és nem akartam kockáztatni.”

Alaba

„Eredetileg Karimnak vagy Toninak kellett volna elvégeznie a szabadrúgást. Alaba nagyon jól lövi arról az oldalról és Davide azt mondta nekem, hogy ő végezze el, amit meg is tett és igaza volt. Nem volt könnyű azt mondani Karimnak és Toninak, hogy nem ti végzitek el.”

Asensio

„A Real Madrid játékosa, és amíg ez nem változik, annak fogom tekinteni. Ha kiérdemli, hogy játsszon, meg is fogja tenni. Emlékeznünk kell a tavalyi közreműködésére, sok gólt szerzett. Ő egy fontos játékos és meg kell várnunk a 31-ét, hogy meglássuk mi történik, milyen döntést hoz.”

Lucas Vázquez

„A keret tagja és egyike azoknak, aki mindig készen áll a játékra, képes kisegíteni a kispadról a csapatot. Nagyon jól játszott ma este, fontos gólt szerzett. Továbbra is követendő a profizmusa, nagyon fegyelmezett és kitűnő a hozzáállása.”

Hazard a 10-es poszton?

„Erőnlétileg jó formában van és nincsen semmilyen problémája. Jól dolgozik az edzéseken, és szerintem jó sok játékidőt fog kapni ebben a szezonban.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend