Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-08-19 21:25 e.gergo realmadrid.com
Hivatalos közlemény: Casemiro (+VIDEÓ) Átigazolási hírek

A Real Madrid hivatalos közleményben tájékoztatta követőit, hogy a klub megállapodott a Manchester United egyesületével Casemiro átigazolása kapcsán, a brazil középpályás így Angliában folytatja pályafutását.

A Real Madrid szeretné háláját és szeretetét kifejezni Casemiro felé, aki egy olyan játékos, aki már a Real Madrid legendájának része. 2013 januári érkezése óta Casemiro az egyik legkiemelkedőbb játékosa volt a klub történelmének egyik legfontosabb és legsikeresebb korszakában. Itt eltöltött ideje alatt 18 trófeát nyert a csapattal: 5 Bajnokok Ligája serleg, 3 Klubvilágbajnokság, 3 Európai Szuperkupa, 3 spanyol bajnoki cím, 1 Copa del Rey és 3 Spanyol Szuperkupa serleg van a vitrinjében a Real Madrid színeiben.

Ami az egyéni teljesítményt illeti, Casemiro a Helsinkiben megrendezett Európai Szuperkupa döntő legjobb játékosa volt, és a 2022-es Aranylabdára is jelölték. A briliáns rekordok mellett Casemiro mindig is képviselte a klub értékeit, és örökké a Real Madrid emlékezetében lesz. Példás játékos, aki mindent beleadott a Real Madridért.

Ha a feltöltő ezt elérhetővé tette, a HD felbontásért kattints a videó beállításaira.

A Real Madrid mindig is az otthona marad, a klub pedig sok szerencsét kíván neki és családja számára életének ezen új szakaszához. Augusztus 22-én, hétvén délelőtt 11:30-tól búcsúzik a Real Madrid Casemirótól a Real Madrid valdebebasi edzőközpontjában, Florentino Pérez jelenlétében.

A búcsú ceremónia után Casemiro sajtótájékoztatót tart majd a Real Madrid City-ben.

A Manchester United weboldala is beszámol a transzferről, ahol azt is írják, hogy a klubok megegyeztek mindenben, a következő lépés a játékossal való személyes feltételek egyeztetése, az Egyesült Királyságbeli vízum megszerzése és az orvosi felmérés lesz majd.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend