Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-08-28 13:49 e.gergo realmadrid.com
Ancelotti: „Ha Asensio menni akar, akkor tiszteletben kell tartanunk a döntését” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 3. forduló 2022 AUG 28 (vasárnap) 22:00 Estadio Cornellà-El Prat 1-3

Carlo Ancelotti mérkőzés előtti nyilatkozata az Espanyol elleni spanyol bajnoki összecsapásra hangolódva:

Keret
„Kroos rendben felépült, és a hét eleje óta a csapattal edz, ahogyan Rodrygo is. Nacho, Vallejo és Odriozola nem bevethető. Jó formában vagyunk, jól felkészültünk. Ezt a párharcot az előző szezonban elveszítettük, az Espanyol egy keményen küzdő csapat. A legjobb formánkban kell lennünk, ha nyerni szeretnénk.”

Rodrygo szerepe
„Rodrygo fontosabb szerepet kap majd, mert tavaly nagyon sok meccsen tudta a különbséget jelenteni. Idén kezdő szerepe lesz már inkább. Vinicius és közte tudunk majd variálni, ki tudjuk őt próbálni Karim mellett csatárként, és Karim helyén is játszhat. Összetett támadó, és nagy év lehet számára az idei.”

Luka Modric tíz éve
„Az igazolása nagyszerű volt számára és a Real Madrid számára is. Megtalálta a legjobb helyet arra, hogy megmutassa mire képes, és azóta is ezt teszi. Hihetetlenül konzisztens pályafutása van. Minden meccsen játszik, és mindig nagyon magas szinten. Képes rá, hogy így folytassa, frissnek és motiváltnak tűnik minden edzésen.”

Asensio
„Felméri a helyzetét, várunk rá. Minden tisztázva lesz szeptember másodikáig. Ha úgy dönt, akkor fontos tagja lesz a keretnek. Ha megy, azt el kell fogadnunk, és mérlegelni fogjuk, hogy vannak-e ajánlatok amik neki és a klubnak is jók. Tavaly sok munkából vette ki a részét, és ez idén is így lesz, ha marad. Minden lehetőségre fel vagyunk készülve. Ha marad, én nagyon fogok neki örülni, ha pedig menni akar, akkor tiszteletben kell tartanunk a döntését. Sok erőforrás van ebben a keretben, így ha megy is, nem fogunk igazolni senkit, mert nincs szükség erre.”

Mariano és Ceballos
„Számítok Marianóra itt, de azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a világ legjobb támadója van előtte. Neki nehezebb perceket szereznie, mint a többieknek. Ceballos maradni fog, nincsenek kétségei. Nem játszott túl sokat eddig, mert még csak heti egy meccsünk van, és nem rotáltunk sokat. A Betis elleni meccs után már háromnaponta fogunk játszani. Kapni fog majd játékidőt, mert megérdemli.”

Casemiro búcsúja
„Tavaly nagyon jó időnk volt vele közösen, nagyon sokat segített nekünk. Nehéz és szomorú búcsút venni tőle. Egy új fejezetet kezd most, és a legjobbakat kívánom neki.”

Valverde
„Egy összetett játékos, és megmutatta, hogy képes a szélen játszani. Nem tudom, hogy az adottságai megfelelőek-e oda, de briliánsan értelmezi azt a posztot. Igazán nagy segítség számunkra, mert olyan energiát ad a csapatnak, amivel nagyobb intenzitásra vagyunk képesek.”

Versenynaptár
„Nem sokat tudunk tenni, ha háromnaponta játszanunk kell. Akik nem játszanak annyit, azokkal intenzívebben dolgozunk, míg a többieknek pihenniük kell, és meg kell próbálniuk regenerálódni. Többször fogunk videókat is nézni. Hozzá vagyunk szokva ehhez, ilyenkor minél kevesebbet dolgozunk, annál kisebb kárt tudunk okozni.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend