Madridom.hu
Fórumajánló
Valverde: “Kezdem azt hinni, hogy bal lábas vagyok”
2022-09-15 09:13 d.gergo realmadrid.com
Valverde: “Kezdem azt hinni, hogy bal lábas vagyok” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 2. csoportkör 2022 SZEP 14 (szerda) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 2-0

A mérkőzés legjobbjának választott Fede Valverde is nyilatkozott a Leipzig legyőzése után:

“Kezdem azt hinni, hogy bal lábas vagyok. Örülök neki, hogy a csapat meg tudta nyerni ezt a meccset. Egy lépéssel közelebb vagyunk a céljainkhoz. Ezen az úton kell tovább haladnunk. Ez még csak a második csoportmeccs volt, de fontos volt, hogy megnyerjük.”

“A meccs legjobbjának járó díjat ugyan egy játékos kapja, de ez az egész csapaté. Mindenki erőfeszítéseket tesz. A szurkolók is segítettek nekünk a meccs elejétől a végéig. Különleges volt a mérkőzés utáni ünneplés. Alig vártam, hogy gólt szerezzek, és azt édesanyámnak ajánljam.”

A gól “címzettje”
“Ma minden eddiginél jobban éreztem, hogy képes vagyok gólt lőni. Ezzel háláltam meg édesanyámnak mindazt a szeretetet, amit én és a családom kapunk tőle. Így mutattam meg, hogy szeretem őt. Nem beszéltem még vele, de láttam őt ünnepelni a meccs után.”

Kemény meccs
“Az első félidőben megszenvedtünk azzal, hogy odajussunk a kapujuk elé és tiszta helyzeteket alakítsunk ki. A második félidőben jól mozgattuk a labdát. A középpályások és támadók több helyzetet alakítottak ki, és több területünk volt. A helyzetekből nem sikerült gólt szerezni, de aztán az első gólunk után nyitottabb lett a meccs.”

Szenvedélyes ünneplés
“Néha az ember így reagál, amikor a dolgok nem úgy jönnek ki, ahogy azt akartuk. Csak meg akartam mutatni a szurkolóknak, hogy mennyire szeretem őket és milyen hálás vagyok nekik, amiért támogatnak engem és a csapatot. Így mutattam meg, hogy büszke vagyok a Real Madridra és arra, hogy mindig harcolunk.”

Teljes menetrend