Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Ancelotti: „Harcos meccs lesz, és jó focit fogunk látni”
2022-09-17 14:14 d.gergo realmadrid.com
Ancelotti: „Harcos meccs lesz, és jó focit fogunk látni” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 6. forduló 2022 SZEP 18 (vasárnap) 21:00 Wanda Metropolitano 1-2

Carlo Ancelotti sajtótájékoztatója az Atlético Madrid elleni spanyol bajnoki derbi előtt:

Atlético
„Jó szériában érkezünk a meccsre egy erős ellenféllel szemben. Különleges mérkőzés lesz, és tudjuk, hogy hogyan kell felkészülnünk rá. Jó mérkőzés lesz, és bármilyen végeredmény születhet majd. Bár nem ez a meccs fog mindent eldönteni, attól még fontos lesz, mert nagy a rivalizálás a két csapat között. Ez a labdarúgás egyik különlegessége. Ugyanolyan meccsre számítok, mint bármelyik Atlético elleni összecsapás. Harcos lesz, és jó focit fogunk látni, mert nagyszerű egyéni tehetségek vannak mindkét csapatban.”

Militao
„Készen áll a játékra, mert rendben edzett már. Lehet, hogy a kezdőcsapatban lesz, és lehet hogy csereként áll majd be. Ez még kérdőjeles a fejemben, és alaposan át kell gondolnom.”

A Vini elleni támadások
„Csak a klub és Vinicius közleményére tudok hivatkozni. A labdarúgásra kellene összpontosítani. A játékos jól érzi magát, és már nagyon várja a holnapi meccset is és azt, hogy segíthesse a csapatot a győzelem megszerzésében. Az öltözőben nem beszélünk erről, mert a játékos nagyon jól megválaszolta a kérdést. Nincsen semmi gondja, ugyanolyan minőséggel és örömmel játszik, mint eddig. Nem adok neki tanácsot, mert nem vagyok az apja vagy a testvére. Az edzője vagyok.”

Benzema
„Nem fog holnap játszani. Elkezdte már az egyéni munkát, és a válogatott szünetből kihozza majd a lehető legtöbbet, hogy mire visszatérünk, újra játszani tudjon majd.”

Rodrygo
„Egyre magabiztosabb. Több perc van már mögötte, és ki is használja a lehetőségeket. Türelmesnek kell lennünk a fiatalokkal, akik kihasználják a kapott perceket és tanulnak a tapasztaltabb játékostársaiktól. Ha jobban előtérbe kerülnek, az segít nekik abban, hogy magabiztosabbak legyenek.”

Asensio
„Ez a labdarúgás, nagyon örülök neki hogy meghívót kapott a válogatottba. Megvannak az adottságai, és Luis Enrique ezt meg is értette.”

Simeone
„A tény, hogy az Atlético hosszú ideje harcban vannak Spanyolországban és Európában egyaránt, nagyrészt annak köszönhető, hogy egy ilyen edzőjük van, mint Simeone. Nekem úgy tűnik, hogy nagyon közeli a kapcsolata a játékosokkal és a klubbal is. Képes arra, hogy erős kapcsolatot építsen fel a játékosokkal, akik mindenüket beleadják aztán. Szerintem a sikerében ez játssza az egyik legnagyobb szerepet.”

Fogadtatás a Metropolitano-ban
„Nem aggódok emiatt. Egy rivális otthonában fogunk játszani, teljesen normális, hogy az Atlético Madrid szurkolói, akiket nagyon tisztelek, támogatni fogják a saját csapatukat. Mi csak arra gondolunk, hogy hogyan tudjuk majd legyőzni őket.”

Stratégia
„Próbáljuk elhitetni az ellenfeleinkkel, hogy kifáradtunk, és ha sikerrel járunk, akkor ebből előnyt tudunk kovácsolni a második félidőben.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend