Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-09-19 09:16 e.gergo realmadrid.com
Rodrygo: „Karimot lehetetlen pótolni” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 6. forduló 2022 SZEP 18 (vasárnap) 21:00 Wanda Metropolitano 1-2

Az Atlético Madrid elleni győzelem után a Real Madrid első gólját szerző Rodrygo is nyilatkozott.

„A derbi egy különleges meccs. Nagyon elégedett vagyok, hogy sikerült gólt szereznem és segíthettem a csapatnak a győzelem megszerzésében. Az edző hitt bennem. Annyi változott velem kapcsolatban, hogy az előző szezon végén elkezdtem gólokat lőni, és idén is jól kezdtem. Remélem, hogy a végsőkig ki tud ez tartani.”

„Karimot lehetetlen pótolni, de igyekszem, és egész jól teljesítettem. Ez egy új szerep számomra, mert nem ugyanúgy játszom, mint Karim. Más a játékom, és azon is változtattunk, hogy a csapat hogyan játszik.”

100%-os mérleg
„Örülünk annak, ahogyan a szezont kezdtük. Minden meccsünket megnyertük, és most válogatott szereplések jönnek. Pihennünk kell és jobb formában kell visszatérnünk a válogatott szünet után.”

Meccsintenzitás
„Másfajta meccs volt ez a mostani. A derbik mindig fontosak, de a mai más volt a héten történtek miatt. Mi a pályán beszéltünk. Boldog vagyok, hogy jól játszottam és gólt is szereztem.”

Játék Vinivel
„Öröm vele játszani, és különleges, hogy itt van velünk.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend