Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-09-20 11:20 ___Samy___ marca.com
A Barcelona figyelme Asensióra szegeződik Átigazolási hírek

Marco Asensio szerződésének utolsó évébe lépett, jelenlegi felállás szerint pedig jövő nyáron ingyen hagyhatja el a Real Madridot.

Mivel a madridi klub vezetősége jelenleg nem szeretné meghosszabbítani a spanyol középpályás szerződését, ezért a 2022/23-as idényt követően ingyen válthat csapatot. Az El Mundo Deportivo szerint ezt a Real Madrid katalán riválisa szívesen kihasználná, ugyanis a kora, a sokoldalúsága és a minősége miatt szívesen látnák Asensiót a csapatukban.

Ezt a hírt erősíti meg az Onda Cero is, akik szerint a Barcelona már a Real Madridba való átigazolása előtt is szerette volna őt megszerezni. Emellett még az angol Daily Mail, illetve a The Sun is hasonló történetekkel álltak elő, miszerint a katalánok lecsapnának a spanyol játékosra.

Asensio 26 éves, 239 mérkőzésen összesen 50 gólja van a Real Madrid színeiben, akit még 2015-ben vettek meg a Blancók a Mallorca csapatától.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend