Madridom.hu
Fórumajánló
Benzema és Lucas is teremben dolgoztak
2022-09-28 10:04 ___Samy___ marca.com
Benzema és Lucas is teremben dolgoztak Edzés

A Real Madrid október 2-án, vasárnap játszik újra mérkőzést a spanyol bajnokságban, az ellenfél az Osasuna csapata lesz. Azonban Karim Benzema és Lucas Vázquez még mindig nem dolgozott együtt a csapat többi tagjával.

Mindketten versenyt futnak az idővel, hogy időben felépüljenek az izomsérülésből, azonban ezt megnehezíti, hogy még nem tudnak abban a tempóban dolgozni, mint a csapattársaik. Mindenesetre Carlo Ancelotti optimista és szerinte bevethető állapotban lesz a francia és a spanyol játékos is.

Lucas még szeptember 11-én sérült le, a Mallorca elleni találkozón. A klub mindkét játékos esetében nagyon óvatosan járt el már a kezdetektől fogva, de az előrejelzések szerint Karim Benzema a válogatott szünet utáni első mérkőzésre lesz majd bevethető, ami az Osasuna elleni bajnoki meccs lesz.

Hasonlóan vélekednek erről Lucassal kapcsolatban is, akire mindenképp szükség van, mint Carvajal helyettese. Utóbbi a mai nap folyamán tér vissza Valdebebasba a válogatott elfoglaltságokról, akárcsak a keret többi válogatott játékosa. Szerencsére sérülésekről ezúttal nem beszélhetünk.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend