Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-10-01 14:08 e.gergo realmadrid.com
Ancelotti: „Benzema holnap a kezdőcsapatban lesz” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 7. forduló 2022 OKT 02 (vasárnap) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 1-1

Az Osasuna elleni spanyol bajnoki összecsapás előtt Carlo Ancelotti ismét a sajtó munkatársainak rendelkezésére állt egy meccs előtti interjú erejéig. Az olasz szakember gondolatai a LaLiga hetedik játéknapja előtt:

„A szezon egy létfontosságú szakaszához érkeztünk, nagyon sok meccsünk lesz rövid időn belül. Ott van a LaLiga és a Bajnokok Ligája is, és mikor háromnaponta játszunk, gondolnunk kell arra is, hogy mennyire fontos a keret forgatása. Nagyon erős keretünk van, és hiszek benne, hogy mindenki elkötelezett és minőségi munkával veszi ki majd a részét.”

„Az a kihívás, hogy minden egyes meccsen hozzuk a szintet. Össze tudunk rakni egy erős szériát a bajnokságban, és a Bajnokok Ligájában bebiztosíthatjuk a továbbjutást is a Világbajnokság előtt. A csapat motiváltnak tűnik, és a hozzáállás remek, mint mindig.”

Benzema
„Nagyszerű formában van. Holnap a kezdőcsapatban lesz, mert egész héten edzett. Az erőnléte teljesen rendben van, volt ideje felépülni. Nem látok rajta semmi furcsát. A legutóbbi meccseken nem lőtt gólt, mert nem is lépett pályára. Az edzéseken nagyon jól dolgozik. Nem volt teljes előszezonja, és ez talán kicsit hatott rá. De ezután a szokásos Karimot láthatjuk, aki egy remek játékos.”

Válogatott szünet
„A legnagyobb problémát a naptár jelenti, nagyon sűrű, és sok meccsünk van. Az a gond, hogy túl sok meccset kell játszani.”

Modric
„Volt egy kis gondja a legutóbbi meccsén, semmi komoly, és azon dolgozik, hogy játszani tudjon. Ha rendben lesz, akkor szerdán pályára is lép már, ha nem akkor hétvégén a bajnoki meccsen fog játszani majd.”

Hivatalos az Osasuna elleni keret névsora

Szavazz a kezdőcsapatról Te is!

Asensio és Hazard
„Jól vannak. Játszottak a válogatottjukban, és jól jött nekik olyan szempontból, hogy kicsit fejlődni tudtak. Készen állnak arra, hogy a soron következő meccseken hozzájáruljanak ők is a csapat munkájához.”

Rodrygo
„A gálacsapatom tagja.”

Beszélgetés a válogatottak edzőivel
„Amikor beszéltem velük, az csak azért volt, hogy jelentsek nekik a játékosokról. A válogatott meccsek alatt nem beszéltem velük.”

Kevesebb percet kapó játékosok
„A játékosok értik a helyzetet. Jól dolgoznak az edzéseken, és csak ez a fontos. Szükségem van rájuk, és készen is állnak majd a játékra. Ez a legfontosabb dolog azok számára, akik kevesebbet játszanak.”

Valverde
„Sok közös van benne és Gerrard-ban. Nagyszerű dolog, ha egy nagyon sikeres játékoshoz hasonlítják az embert. Fedében minden megvan ahhoz, hogy elérjen egy ilyen magasabb szintet, vagy akár még többet.”

Világbajnokság
„Nem tudjuk, hogy mi lesz majd. Az jár csak a fejünkben, hogy az onnan visszatérő játékosokkal hogyan fogunk majd dolgozni. Lehet, hogy január közepéig csak azok játszanak majd, akik itt maradtak velünk a torna alatt. A Világbajnokságra utazó játékosoknak szüksége lesz majd a pihenésre, és kapnak is majd 10 nap pihenőt. Előszezont nem tudunk csinálni, az tíz nap kihagyás után nem értelmezhető.”

El Clásico
„Messze van még az a meccs. Vannak fontosabb mérkőzéseink előtte, mint most az Osasuna elleni. Jól fel kell készülnünk a holnapi meccsre, utána pedig majd a szerdaira kell gondolnunk. Nem járhat egy olyan meccs a fejünkben, amit tizenöt nap múlva játszunk csak. A küldetésünk most a holnapi meccs, utána a szerdai, aztán a vasárnapi.”

Lucas Vázquez
„Részben már a csapattal edzett. Lehet, hogy szerdán vagy vasárnap már bevethető lesz. Ugyanolyan helyzetben van, mint Modric.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend