Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Ancelotti: „Megérdemeltük volna a győzelmet”
2022-10-03 11:12 d.gergo realmadrid.com
Ancelotti: „Megérdemeltük volna a győzelmet” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 7. forduló 2022 OKT 02 (vasárnap) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 1-1

Carlo Ancelotti nyilatkozata az Osasuna elleni összecsapás után:

„Nem volt jó meccs. Hiányzott az intenzitás az első félidőben, labdával és anélkül is. A védelem nem gyakorolt elég nyomást. A második félidőben már jobb volt a helyzet, ami az intenzitást tekinti. Azért változtattam a csapaton, hogy kicsit felfrissítsem a dolgokat.”

„A kapott gól egy középpályán elvétett passzból született. Volt egy pár kontrájuk, de nem voltak annyira veszélyesek. A tempónk nem volt túl intenzív, de a meccs irányítása a mi kezünkben volt, és megérdemeltük volna a győzelmet. Voltak beadásaink, amikor emberelőnyben voltunk, de magabiztosan kezelte ezeket az Osasuna. Nem volt nagyon lehetőség más dolgokra. A meccset megnyerhette volna a büntető. Egy nagyon pozitív széria ért most véget, és remélhetőleg most el tudunk kezdeni egy újabb jó sorozatot.”

Az öltöző
„A csapat bosszús, amikor nem sikerül nyerni. Senki sem boldog, és ez a hozzáállás az oka annak, hogy tavaly annyi mindent nyertünk. Nem elégedünk meg a döntetlennel, és hamar reagálni is fogunk erre.”

Válogatott szünet
„Nem szabad kifogásokat keresnünk ebben. A válogatott szünetet kezelnünk kell. Nagyon jó keretünk van, és azért változtattam a felálláson, hogy azok a játékosok legyenek előnyben, akik itt edzettek velünk közben. A meccs nem úgy alakult, ahogyan szerettünk volna. Megszereztük a vezetést, de nem tudtuk gólra váltani a büntetőt. Eddig igazán jól teljesített a csapat, és folytatni is fogjuk azon az úton.”

Ceballos: „A végsőkig harcoltunk”

Dani Ceballos rövid meccs utáni nyilatkozata

Kapott gól minden LaLiga meccsen
„Ez egy olyan terület, ahol tudunk fejlődni. Ma jól helyezkedett a csapat, csak nem volt szerencsénk. Ebből a szempontból jobbnak kell lennünk, de a Bajnokok Ligájában ez is jól megy.”

Benzema visszatérése
„Nem ez volt a legjobb meccse, de ez várható volt, miután kihagyta a legutóbbi pár mérkőzést. Keményen edzett, és talán nem volt elég éles most. Dolgoznia kell a következő meccsekre. Karim odaállt a tavalyi szezon két legfontosabb büntetőjéhez, és be is lőtte őket. Ő a legjobb büntető-lövő a csapatban, és továbbra is el fogja vállalni.”

Courtois sérülése
„Hétfőn lesz pár vizsgálata, és akkor meglátjuk, hogy vissza tud-e térni. Izomproblémáról van szó. Holnap kiderül, hogy szerdán játszhat-e.”

Hazard
„Ez most egy olyan meccs volt, ahol egy erős középcsatárra volt szükségünk aki jó a levegőben is, mint Mariano. Volt is helyzete. Ez most nem a megfelelő mérkőzés volt Hazard adottságaihoz.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend