Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-10-04 15:57 e.gergo realmadrid.com
Carvajal: „Szeretnénk megerősíteni a helyünket a csoportban” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 3. csoportkör 2022 OKT 05 (szerda) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 2-1

Dani Carvajal nyilatkozata a Shakhtar elleni Bajnokok Ligája összecsapás előtt:

„Egy kemény meccs vár ránk a csoport második helyezettje ellen, mi pedig szeretnénk megerősíteni a helyünket a csoportban, mert ez hatalmas lépés lenne az első hely bebiztosítása felé.”.

„Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ötször is meg tudtam nyerni ezt a tornát ezzel a csapattal. A titok abban rejlik, hogy minden szezonban tiszta lappal kell kezdeni és valami történelmi dolog elérésére kell törekedni ebben a mezben. A klub értékei megtanítják, hogy minden meccsen nyerni és harcolni kell. Személy szerint én jól érzem magam, és sok játékperc van már a hátam mögött. Igyekszem a legjobb formámban lenni a Világbajnokságra, szeretnék jó formában érkezni.”

A csapat formája
„Nagyszerű szezonunk volt tavaly bajnokságban, a Bajnokok Ligája pedig hullámvölgyes volt, de sikerült megnyernünk a trófeát. Tudjuk, hogy milyen nehéz megnyerni ezt a szériát, és nem gondolom, hogy bárki is legyen az ellenfelünk, az ne lehetséges bajnokként nézzen ránk. De a vélemény egy szubjektív dolog, és szerintem ha a legutóbbi kilenc kiírásból ötöt megnyersz, amögött több van, mint szerencse.”

Ancelotti: „Szeretnénk fejlődni és egy másik arcunkat mutatni”

Ancelotti meccs előtti nyilatkozata

Ukrajna
„Kár, hogy 2022-ben ilyen helyzetben vagyunk, és hogy egy csapat nem játszhat a saját hazájában. Jó az országuk számára, hogy a Shakhtar-t láthatják játszani, ez reményt ad, még ha csak pillanatokra is. A labdarúgáson keresztül az emberek megszökhetnek kicsit abból a helyzetből, amiben vannak.”

Fiatalok a keretben
„Ők azok, akik a jövőben a legfontosabb játékosokká fognak válni. Nem arról van szó, hogy ellopják a reflektorfényt, hanem arról, hogy van egy keret, ami generációs átalakuláson megy keresztül. Harmónia van a keretben a lelkes és keményen dolgozó fiatalok, és a tapasztaltabb játékosok között.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend