Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-10-06 10:37 e.gergo realmadrid.com
Rodrygo: „A győzelem megszerzése volt a legfontosabb” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 3. csoportkör 2022 OKT 05 (szerda) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 2-1

A Shakhtar elleni győzelem után a végeredményhez góllal és gólpasszal hozzájáruló, és a meccs legjobb játékosának választott Rodrygo is nyilatkozott.

„Boldog vagyok, hogy lőttem egy gólt és adtam egy gólpasszt, de a győzelem megszerzése volt a legfontosabb. Igazán jól játszottunk, és boldogan térhetünk haza ma este.”

A második félidő
„Az edző arra kért minket, hogy összpontosítsunk jobban, mert könnyűnek tűnt a meccs az első félidőben, aztán kicsit bonyolultabb lett. Tudtuk, hogy az ellenfelünk egy nagyon jó csapat, és hogy képesek problémákat okozni nekünk. Végül sikerült megszereznünk a győzelmet.”

Különleges kapcsolata a Bajnokok Ligájával
„A Bajnokok Ligája az első meccsemtől kezdve egy nagyon különleges versenysorozat számomra. Már az első meccsemnél is éreztem, hogy valami itt más. Valami itt mindig történik: egy gól vagy egy gólpassz. Ma összejött mindkettő. Remélem, hogy ez mindig így is marad.”

Kapcsolata Vinivel és Benzemával
„Ha jó játékosok játszanak össze, abból jó dolgok születhetnek, és ez nincs másképp Vini, Karim és köztem sem. Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, és sokszor volt jó összjátékunk. Lőhettünk volna több gólt, de boldog vagyok.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend