Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-10-10 19:44 e.gergo realmadrid.com
Lucas Vázquez: „A győzelemmel bebiztosítjuk a továbbjutást, csak erre gondolunk” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 4. csoportkör 2022 OKT 11 (kedd) 21:00 Mariscal Józef Piłsudski, Varsó 1-1

Lucas Vázquez nyilatkozata a Shakhtar elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzés előtt:

„Ez egy nagyon fontos lépés számunkra. Ha holnap nyerünk, akkor jó úton haladunk a kvalifikáció felé. Ezt nehéz elérni, de nagyon jól csináljuk a dolgokat, és elégedettek vagyunk azzal, ahogy a szezon alakul.”

„Csak magunkkal foglalkozunk. Tudjuk, hogy ha holnap nyerünk, akkor kvalifikáljuk magunkat, és csak ez számít nekünk. Fontos, hogy két meccsel a vége előtt már továbbjussunk a csoportból.”

Jobbhátvédnek tartod magad?
„Igen, jelenleg annak tartom magam. Ez egy olyan pozíció, amihez nagyon jól alkalmazkodtam, és nagyon jól érzem magam ott minden meccsen és edzésen. Szeretek ezen a poszton futballozni.”

A felépüléséről
„A sérülésből jól kijöttem, felépültem és jó érzések vannak bennem.”

A Clásicóról
„Elkerülhetetlen, hogy az emberek beszéljenek róla. Mindannyian figyelünk egy olyan fontos meccsre, mint a Clásico, de most csak a holnapi mérkőzésre koncentrálunk, mert ez egy nagyon fontos lépés a Bajnokok Ligája következő fordulójába való bejutás felé.”

Ancelotti: „Arra fogunk törekedni, hogy lezárjuk a csoportkört”

Carlo Ancelotti meccs előtti nyilatkozata.

Az ukrajnai háború
„Számunkra nagyon nehéz lenne megélni azt a helyzetet, amit ők élnek. Ez mindent bonyolultabbá tesz. Azt szeretnénk, ha minden a lehető leghamarabb és a lehető legjobb módon érne véget.”

Nem tartják a csapatot favoritnak
„Ez nem zavar minket, ez egy újabb motiváció. Tavaly sem számítottunk favoritnak, és végül megnyertük a Bajnokok Ligáját. Rajtunk múlik, hogy jól teljesítsünk és megpróbáljuk megnyerni, és ezt tesszük minden évben.”

Bajnokok Ligája-siker
„Hisszük, hogy a Bajnokok Ligáját nem a szerencsének vagy a véletlennek köszönhetjük. Minden Bajnokok Ligája nehezebb, és az, hogy az elmúlt években ennyit nyertünk, büszkeséggel tölt el és nagyon boldoggá tesz minket. Az, hogy a klubon kívül mit gondolnak az emberek, nem sokat számít nekünk.”

Emlékek a hat évvel ezelőtti mérkőzésről a Legia Varsó stadionjában
„Zárt kapuk mögött játszottunk, és 3-3 lett a vége. Azt hiszem, Bale egy nagyszerű gólt lőtt kapásból.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend