Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-10-12 00:46 e.gergo realmadrid.com
Kroos: „Mint mindig, most is az utolsó percig próbálkoztunk, és megérdemeltük a döntetlent” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 4. csoportkör 2022 OKT 11 (kedd) 21:00 Mariscal Józef Piłsudski, Varsó 1-1

A Real Madrid az utolsó percben elért döntetlennel a Shakhtar Donyeck ellen bebiztosította a Bajnokok Ligája legjobb 16 közé jutását.

Kroos, aki a gólhoz az asszisztot adta, így nyilatkozott a mérkőzés után: „Sokat tanultak az első mérkőzésből. Egyre nehezebb úgy játszani, ahogy egy hete játszottunk. Jól csinálták, mi pedig a szünet után rosszul jöttünk ki. A labdát is jól kezelik, és ezt tudtuk. De mint mindig, most is az utolsó pillanatig próbálkoztunk. Megérdemeltük a döntetlent, még akkor is, ha ez egy nehéz mérkőzés volt”.

„Nem voltunk olyan élesek, mint az elmúlt héten. Sokkal több labdát vesztettünk el. Elöl sokat küszködtünk az egy az egy elleni párharcokban, és a kombinációk sem működtek ma olyan jól. Bonyolult meccs volt. A Bajnokok Ligájában vannak ilyen mérkőzések, de nagyon fontos pontot szereztünk”.

Megérzések a Clásico-ra
„Magabiztosak vagyunk és előre tekintünk. Az első dolog, amit tennünk kell, hogy regenerálódunk, mert ma küszködtünk. Öt napunk van, és rendben leszünk”.

Nacho: „A védelem nagyon jól működött”
„Igaz, hogy sokat szenvedtünk, sokszor fogtak meg minket a kontrákkal. Amikor megszerezték a vezetést, megváltozott a játék, elöl kicsit többet kell kockáztatni, ők pedig nagyon jól érezték magukat. Általánosságban elmondható, hogy a védelem nagyon jól működött egy olyan Bajnokok Ligája ellenféllel szemben, aki mindig nagyon gyors elöl. Rüdiger utolsó percben szerzett gólja nagyon fontos volt”.

„Szenvedtünk, amikor hátrányba kerültünk. Igaz, hogy az utóbbi néhány meccsen kicsit nehezebben tudtunk gólt lőni. Sok helyzetet alakítottunk ki, mint ma vagy a Getafe ellen, de hiányoznak a gólok. Nekünk sem kell túlságosan aggódnunk, mert nyerjük a meccseket, és a támadó játékosaink minőségével normális, hogy több gólt lövünk majd”.

Döntetlen a Clásico előtt
„Logikusan ma győzni akartunk, de a mérkőzés alakulását tekintve úgy gondolom, hogy pozitív eredménynek tekinthetjük a döntetlent. Továbbra is csoportelsők vagyunk, örülünk Rüdiger utolsó percben szerzett góljának, és most már a Clásicóra kell gondolnunk. Ez egy másfajta és különleges mérkőzés, nem számít, hogy milyen az aktuális forma, mi csak nyerni akarunk, különösen otthon”.

Lucas Vázquez: „Sokat követeltek tőlünk”
„Nehéz mérkőzés volt, sokat követeltek tőlünk. Megszerezték a vezetést, és ez mindig több energia beáldozásával jár. Rüdiger gólja nagyon fontos számunkra, és reméljük, hogy a sérülése nem komoly”.

„A nagy különbség az volt, hogy nem voltunk elég precízek, nehezen tudtunk úgy játszani, mint az első mérkőzésen a Bernabeuban. Erősek voltak az ellentámadásokban, amik a csatáraik gyorsaságával nagyon veszélyesek”.

Érzelmek a kapott gól után
„Az a tény, hogy a szünet után kaptunk egy gólt, ahol arról beszéltünk, hogy mennyire fontos jól kezdeni a második félidőt, mindent megnehezít számodra”.

A Clásicóra gondoltatok?
„Nem a Clásicóra gondoltunk, tisztában voltunk a mérkőzés fontosságával. A mai nap nagyon fontos volt a kvalifikációnk szempontjából. Jó formában vagyunk a Clásicóra, még nem kaptunk ki, nagyon magabiztosak vagyunk, és vasárnap a legjobbunkat fogjuk nyújtani”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend