Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Rüdiger: „Meglepett, hogy milyen gyorsan beilleszkedtem a csapatba”
2022-10-25 13:24 e.gergo realmadrid.com
Rüdiger: „Meglepett, hogy milyen gyorsan beilleszkedtem a csapatba” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 5. csoportkör 2022 OKT 25 (kedd) 21:00 Red Bull Arena 3-2

„Arra számítok, hogy a Lipcse nagyon intenzíven fog játszani, van néhány nagyon ígéretes fiatal játékosuk” – tette hozzá a német.

Rüdiger a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik játéknapján megrendezésre kerülő RB Leipzig elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón nyilatkozott. A középhátvéd így fogalmazott: „Korábban nem volt kapcsolatom a Lipcsével, de a mérkőzés után beszélni fogunk. Ők egy olyan csapat, amely nagy intenzitással játszik, nagyon ígéretes fiatal játékosokkal és egy nagyszerű támadójátékossal Timo Werner személyében. Tudom, hogy ő milyen jó játékos, és remélem, hogy a Világbajnokságon mutatja majd csak meg a kvalitásait, és nem pedig holnap”.

Beilleszkedés a csapatba
„Meglepett, hogy milyen gyorsan beilleszkedtem. Kroos és Alaba segítettek nekem. Nagyon boldog vagyok itt. Ahogy a bemutatkozásomkor is mondtam, mindig 100%-ot fogok adni ezért a klubért. Eddig elégedett vagyok a teljesítményemmel és várom a Világbajnokságot. Nem kell minden meccsen játszanom, mert nagyszerű csapatunk van, sok minőséggel. Jól érzem magam és boldog vagyok”.

Vinicius
„Olyan nekem, mintha az öcsém lenne. Segít nekem spanyolul beszélni, és megértjük egymást annak ellenére, hogy nem ugyanazt a nyelvet beszéljük. Ő egy nagy potenciállal rendelkező játékos, és ezt minden meccsen megmutatja. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben megnyerheti az Aranylabdát”.

Kroos szerződéshosszabbításáról
„Ő egy Real Madrid legenda. Nagy tisztelet övezi a klubnál és a csapatban is. Végül meg fogja hozni a döntését, de tudja, hogy mennyit jelent mindenkinek, és remélem, hogy továbbra is játszani fog a csapatban. Több mérkőzésen játszottam vele a válogatottban, és ő egy olyan játékos, aki képes megfordítani egy meccset. Hiányozni fog nekünk a Világbajnokságon”.

Az Aranylabda-ranglistán elfoglalt helyéről
„Benzema megérdemelte a díjat, fantasztikus szezonja volt tavaly. Ez volt az első alkalom, hogy a nevem ott szerepelt a rangsorban. Szép volt ott látni a nevemet, de a fejemben semmi sem változott”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend