Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Postecoglou: „Büszkék vagyunk, hogy a világ egyik legnagyobb csapata ellen játszhatunk”
2022-11-02 12:21 d.gergo realmadrid.com
Postecoglou: „Büszkék vagyunk, hogy a világ egyik legnagyobb csapata ellen játszhatunk” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 6. csoportkör 2022 NOV 02 (szerda) 18:45 Estadio Santiago Bernabéu 5-1

„Mindent megteszünk azért, hogy jó eredményt érjünk el” – tette hozzá O’Riley.

A Celtic edzője, Angelos Postecoglou, valamint a skót csapat középpályása, Matt O’Riley a Santiago Bernabéuban tartott sajtótájékoztatón beszélt a Real Madrid elleni összecsapás előtt. Az edző a következőket mondta: „Nagyon várjuk ezt a mérkőzést, mert történelmi jelentőségű. Büszkék vagyunk arra, hogy a világ egyik legnagyobb csapata ellen játszhatunk, és remélem, hogy ez egy emlékezetes mérkőzés lesz mindenki számára, különösen a szurkolóinknak”.

„Nagyszerű hangulatra számítunk. Ez a világ egyik legikonikusabb stadionja. Ezek mindig emlékezetes meccsek, csodálatos élmény. Nagyon várjuk már ezt az élményt”.

A Real Madrid legutóbbi eredményei
„Amikor a Real Madrid ellen játszol, sosem számítasz arra, hogy nem lesz nehéz, függetlenül a korábbi eredményeiktől. Nehéz mérkőzésre számítunk. Van még miért küzdeniük a Bajnokok Ligájában. Arra számítunk, hogy a legjobb formájukat hozzák, és ugyanez vonatkozik ránk is”.

O’Riley: „Megpróbáljuk a saját játékunkat játszani”
„Csodálatos dolog itt lenni. Mindent meg kell tennünk, hogy jó eredményt érjünk el. Az első öt meccsen a saját játékunkat játszottuk, és holnap is meg kell próbálnunk ugyanezt tenni. Többször is jobbak voltunk, mint az ellenfeleink, de kevesebb tapasztalatunk van, mint a többieknek, és talán ezért szenvedtünk egy kicsit jobban”.

Modrić és Kroos
„Mindketten világklasszis játékosok, és megtiszteltetés számomra, hogy megoszthatom velük ezt az élményt. Sokat tanulhatok ilyen kvalitású játékosoktól, és csodálatos, hogy ellenük játszhatok”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend