Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-11-02 23:58 e.gergo realmadrid.com
Valverde: „Az a célom, hogy továbbra is gólokat szerezzek és segítsem a csapatot” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 6. csoportkör 2022 NOV 02 (szerda) 18:45 Estadio Santiago Bernabéu 5-1

„Kihasználtuk a lehetőségeinket és megszereztük a gólokat, amikre szükségünk volt” – tette hozzá az uruguayi középpályás a lefújás után.

Fede Valverdét a Real Madrid-Celtic mérkőzésen az UEFA a mérkőzés emberének választotta. Az uruguayi egy jól eltalált próbálkozással szerezte a Real Madrid ötödik gólját, és előkészítető szerepet vállalt Vini Jr. találatánál is: „Nagyon elégedett vagyok mindenki teljesítményével. Gratulálok a csapatnak, mert ez a díj az övék is egyben. Nagyszerű meccs volt, kihasználtuk a lehetőségeinket és megszereztük a szükséges gólokat. Keményen dolgoztunk. Néha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnénk, és úgy érezzük, hogy minden ellenünk van, de ma jól teljesítettünk”.

„Elfáradok én is, de az a célom, hogy továbbra is gólokat szerezzek és támogassam a csapatot. Futok és mindent beleadok, én már csak ilyen vagyok. Sokan voltak a környezetemben, akiknek teljesen igazuk volt abban, hogy ki kell használnom a lövéseimet, és most ezt teszem, és eléggé élvezem. Szeretem a lábfejemmel eltalálni a labdát, úgy lövök a legjobban, de néha szeretek belsővel is lőni, amikor magabiztosnak érzem magam, és ma szerencsém volt, hogy jól találtam el a labdát. Mindig azzal viccelődnek velem, hogy egy nap majd eltöröm a labdát”.

A 16 közé jutás
„Megpróbáljuk a legjobbat kihozni magunkból, nem számít, ki ellen játszunk, győznünk kell. Tovább kell fejlődnünk, hogy a trófeáért küzdhessünk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend