Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
November 7-én sorsolnak a Bajnokok Ligájában
2022-11-03 00:13 d.gergo realmadrid.com
November 7-én sorsolnak a Bajnokok Ligájában Bajnokok Ligája

A Real Madrid lehetséges ellenfelei a Club Brugge, a Dortmund a Frankfurt, az Inter, a Liverpool, a Milan és a Paris Saint-Germain.

A Real Madrid jövő hétfőn, november 7-én (12 órakor), az UEFA nyoni székházában megtartott sorsoláson megtudja, hogy kivel találkozik a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között. Ancelotti egyesülete az F csoport megnyerése után első kiemeltként az alábbi csapatok valamelyikével találkozik majd: Liverpool, Brugge, Inter Milan, Eintracht Frankfurt, Milan, Borussia Dortmund vagy Paris Saint-Germain.

A Real Madrid az első mérkőzésen február 14-én, 15-én, 21-én vagy 22-én lesz idegenben. A visszavágót március 7-én, 8-án, 14-én vagy 15-én rendezik a Santiago Bernabéuban. A sorsoláson külön kalapba kerülnek a csoport első és második helyezettjei. Egyik csapat sem találkozhat egy másik, ugyanabból a szövetségből származó csapattal, vagy olyan csapattal, amellyel már játszott a csoportkörben.

A csoport második helyezettjeként kvalifikálták magukat:
Liverpool
Brugge
Inter
Frankfurt
Milan
Leipzig
Dortmund
Paris Saint-Germain

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend