Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-11-03 00:04 e.gergo realmadrid.com
Rodrygo: „Ismét bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk sok gólt lőni” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 6. csoportkör 2022 NOV 02 (szerda) 18:45 Estadio Santiago Bernabéu 5-1

„Az egész csapat elkötelezettségével nehéz bárkinek is legyőzni minket” – mondta Courtois.

A Real Madrid nagy hazai győzelmével a Celtic ellen lezárult a Bajnokok Ligája csoportkörének küzdelme. Rodrygo, aki a csapat második gólját szerezte, így értékelt a lefújás után: „Ez a lehető legjobb érzés. A célunk az volt, hogy az első helyen jussunk tovább. Nagyszerű este volt, öt góllal. Az edző azt kérte tőlünk, hogy magabiztosan és mozgékonyan játsszunk, amit jól csináltunk. Azt is kérte, hogy térjünk vissza a győztes útra, mert nem vagyunk hozzászokva ahhoz, hogy nem nyerünk. Nagyon magabiztosan játszottunk, ismét bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk sok gólt lőni, és csak egyet kaptunk. Így kell folytatnunk”.

„Az edző úgy döntött, hogy a büntetőknél az elsőt Karim, a másodikat Luka, a harmadikat pedig én végezhetem el. Luka már betalált, és megkérdezte tőlem, hogy szeretném-e elvégezni, én pedig igent mondtam. Korábban már két büntetőt is lőttem, most pedig még egyet. Mindig rendelkezésre állok, ha szükség van rám. Nagyon elégedett vagyok a góllal. Nincs kifejezett szám a fejemben, csak szeretnék még több gólt szerezni”.

Courtois: „Kezdek visszatérni a legjobb formámhoz”.
„Bárcsak kivédtem volna a szabadrúgást, közel kerültem hozzá, de nem tudtam eléggé rátenni a kezem, hogy kivédjem. Összességében nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, öt gólt lőttünk, sok lehetőséget alakítottunk ki, és védekezésben is elég jól teljesítettünk, bár a Celticnek is voltak lehetőségei”.

„Lassan visszanyerem a legjobb formámat, miután napokig nem sokat tudtam edzeni. Az olyan meccsek, mint a mai, segítenek ebben”.

A döntetlen
„Az edző azt mondta, hogy javítsunk a nyomáson és az egész csapat elkötelezettségén, amit a Lipcse és a Girona ellen nem csináltunk jól. Az egész csapat elkötelezettségével nehéz bárkinek is legyőzni minket. A klub presztízse miatt nagyon fontos, hogy az első helyen végezzünk. Nem tudhatod, hogy kivel kerülhetsz szembe, de mi nem félünk senkitől. Továbbra is keményen fogunk dolgozni, két bajnoki meccsünk van a Rayo és a Cádiz ellen, meg kell próbálnunk mindkettőt megnyerni, hogy bajnoki listavezetőként mehessünk a világbajnokságra”.

A büntető hárítása
„Llopis ma nem mondott nekem semmit. A Girona ellen az volt az érzésem, hogy Stuani balra fog lőni, de előtte megbeszéltük, hogy jobbra fogja tenni, és ő jobbra is lőtt. Láttuk, hogy Juranovic Európában jobbra lő, Skóciában pedig balra, az én megérzésem is azt mondta, hogy jobbra, így oda vetettem magam, és meg tudtam állítani a próbálkozást”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend