Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Ancelotti: „Csak akkor tudunk nyerni a Rayo ellen, ha a legjobb formánkat hozzuk”
2022-11-06 14:27 e.gergo realmadrid.com
Ancelotti: „Csak akkor tudunk nyerni a Rayo ellen, ha a legjobb formánkat hozzuk” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 13. forduló 2022 NOV 07 (hétfő) 21:00 Campo de Fútbol de Vallecas 3-2

„Nehéz mérkőzés lesz, de a csapat készen áll” – nyilatkozta a tréner.

Carlo Ancelotti a Real Madrid edzőközpontjának sajtószobájában beszélt az újságíróknak a csapat következő találkozója előtt. A tréner a LaLiga tizenharmadik játéknapján megrendezésre kerülő, Rayo Vallecano elleni mérkőzésről beszélt: „A Rayo briliáns futballt játszik, nagyon intenzívek és jól szervezettek. Nehéz mérkőzés lesz, de a csapat készen áll. Csak akkor tudunk nyerni, ha a legjobb formánkat hozzuk”.

„Asensio két különböző poszton is játszhat. Amikor belül játszik, több lehetősége van arra, hogy megmutassa a kvalitásait, a lövéseit, a gyilkos passzát és a képességeit a gólpasszok terén. Ha elöl játszik, akkor is megteheti ezt, kevesebb dolga van, mint amikor szélsőt játszik. Nagyon jól összeáll Valverdével. Még nem játszottak túl sokat együtt, de amikor igen, akkor remek munkát végeztek. Néha Asensio jön befelé, néha Valverde. Váltogatják a pozíciókat, és ez fantasztikus lehet a jövőre nézve”.

Benzema
„Karim nem fog játszani, mert nem érzi jól magát. Úgy tűnt, hogy rendben van, de egy kicsit még küszködik, és holnap nem lesz bevethető. A Cádiz ellen nem hiszem, hogy Rüdiger visszatér, de Karimnak ott kellene lennie. Karim játékidőhiánya miatt más minőségi játékosokat láthattunk, mint Valverde, Rodrygo, Vinicius. A többi srác minőségének köszönhetően jól viseltük Karim kiesését. Amikor a világbajnokság után visszatérünk, szükségünk lesz Karimra a szezon második felében”.

Rodrygo potenciálja
„Rodrygóban rengeteg lehetőség rejlik, akár középcsatárként, akár második csatárként. A széles posztok nem annyira jók neki, mert az erőssége a mozgása, a szűk helyeken való cselezés. Inkább középcsatárként látom őt, mint szélsőként”.

Rodrygo és Ronaldo összehasonlítása
„Ronaldo nem volt olyan szerencsés, mint Rodrygo. Akkoriban a Real Madrid nem volt olyan erős a Bajnokok Ligájában, mint most. Rodrygo a legtöbbet hozhatja ki ebből. Ha egyéni szinten eléri Ronaldo szintjét, akkor szobrot fogunk neki emelni”.

Hazard
„Hazard előtt rengeteg játékos van. Nem kapta meg a megérdemelt játékperceket, mert a verseny elengedhetetlen egy nagy klubnál, hogy a motiváció magasan tudjon maradni. Ez azt jelenti, hogy lehetnek olyanok, akik kevesebb játékidőt kapnak, mint kellene, és ez történik Hazarddal is”.

Átigazolási ablak
„A piac lezárult, senki sem fog távozni vagy érkezni. Ennek ellenére, ha valaki távozni szeretne, meg kell hallgatnunk”.

Akadémia
„A fiatal srácok az akadémián jól fejlődnek. Nagyszerű dolgokat művelnek. Iker Bravóban és Álvaróban van potenciál, és nagyon figyeljük őket. Amikor eljön az idő, hasznosak lesznek az első csapat számára”.

Piqué visszavonulása
„Piqué a labdarúgás jelenlegi korszakának egyik legnagyobb középhátvédje volt. Nagyon okos a pályán, nagyon szervezett. Úgy döntött, itt az ideje, hogy befejezze a pályafutását. Fontos, hogy képes legyen meghozni ezt a döntést, és ne valaki más mondja meg neki. Minden jót kívánok neki a jövőre nézve”.

A Bajnokok Ligája sorsolás
„Az ellenfelek mindig kemények a Bajnokok Ligájában. Tavaly a PSG-t kaptuk, és ugyanez megismétlődhet. Vagy megkaphatjuk a Liverpoolt, a Milant vagy az Intert. Nagyon sok erős csapat van. A mi aggodalmunk a holnapi meccs. Remélem, hogy a sorsolás ezúttal jól sikerül”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend