Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Luka Jovic: „Túl korán mentem Madridba”
2022-11-07 09:30 ___Samy___ as.com
Luka Jovic: „Túl korán mentem Madridba” Nyilatkozatok

A Fiorentina csatára egy szerb televíziónak adott interjút, melyben elmesélte, hogyan alakul az élete Olaszországban és visszaemlékezett a Real Madridnál töltött idejére is.

Luka Jovic lassan kezdi ismét felépíteni magát. A szerb csatár, aki lenyűgözte egész Európát a Frankfurtban mutatott teljesítményével, reméli, hogy új csapatában sikerül visszaszereznie ezt a formát. Mindent elölről kezdeni Olaszországban nem egyszerű, habár a számai javultak az elmúlt hónapban. A legutóbbi nyolc mérkőzésen öt gólt szerzett, ezzel reményt adva a szurkolóknak, hogy újra a régi Jovicsot láthatják a pályán. A múlt héten egy szerb televíziós csatornának beszélt arról, milyen az élete az olaszoknál, illetve megemlítette a Real Madridot is.

A Fiorentina választása: „Azután hoztam meg a döntésemet, miután mindent újra átgondoltam és megnéztem, hogy egy adott ajánlat mit hozhat a számomra. Úgy döntöttem, hogy a Fiorentinához csatlakozok még akkor is, ha voltak ajánlataim nagyobb kluboktól is. Az anyagi oldalról nem is beszélve. Mindenki tudja, hogy anyagilag áldozatokat hoztam azért, hogy ide jöhessek. Úgy gondolom, hogy a Fiorentinához való érkezés egy jó ugródeszka a számomra ahhoz, hogy visszatérjek a korábbi formámhoz és visszatérjek egy nagy klubhoz”, mondta Jovic az ATV-nek.

A madridi karrierje: „Jó volt. Nagy élmény és megtiszteltetés volt számomra, hogy a világ legnagyobb klubjának a tagja lehettem. Azonban úgy vélem, hogy pályafutásom túl korai szakaszában csatlakoztam a Real Madridhoz. Éppen abban a pillanatban érkeztem, mikor Karim Benzema formája kirobbanóvá vált és megérdemelten megnyerte az Aranylabdát. Eleinte nem volt szerencsém. Először a koronavírus, majd a sérülések, de egyértelműen nagy öröm volt a számomra.”

Melyik Real Madrid játékos kiemelkedő: „Senkit sem szeretnék kiemelni a képességei miatt, de Benzema nagyon nagy nyomot hagyott bennem, és természetesen Luka Modric is, aki mindig ott volt mellettem. Luka a Real Madrid történetének egyik legjobb játékosa.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend