Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Ancelotti: „Egy kicsit keményebbnek kellett volna lennünk”
2022-11-08 08:40 ___Samy___ realmadrid.com
Ancelotti: „Egy kicsit keményebbnek kellett volna lennünk” Spanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 13. forduló 2022 NOV 07 (hétfő) 21:00 Campo de Fútbol de Vallecas 3-2

Carlo Ancelotti megtartotta szokásos mérkőzés utáni nyilatkozatát, ezúttal a vallecasi médiaszobában.

„Egy kicsit keményebbnek kellett volna lennünk. Problémáink voltak a mélységből felépített támadásokkal. Több közvetlen labdával kellett volna operálnunk előrefelé, és egy néhány egyéni párharcot is elveszítettünk. Egy kissé hiányzott a minőség ahhoz, hogy döntetlenre hozzuk a meccset. Megvoltak a helyzeteink a gólszerzésre, amiket általában értékesíteni szoktunk és a keménység tekintetében egy kissé a szint alatt voltunk.”

„Ez nem függ össze a világbajnoksággal. Egy kissé túlterhelten megyünk a szünetre, mert sok mérkőzést játszottunk. Ez minden csapattal megtörténik. Nehéz így végigvinni a szezont, főleg ha három naponta játszol. Nem vagyunk olyan frissek, mint korábban. Az ilyen típusú mérkőzéseken, mikor az ellenfél nyomás alá helyez és agresszív, friss játékosokra van szükség. Ez teljesen normális dolog. Egy kicsit visszaestünk, de még mindig harcban vagyunk mindenért. Csalódottak vagyunk, hogy nem a tabella élén állunk, de ez egy hosszú bajnoki szezon. A játékosok koncentráltak és mindent beleadnak. Néha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan szeretnéd.”

A támadásépítés nehézsége

„Sok egyéni párharcot veszítettünk. Viníciusról, Rodrygóról és a többiekről beszélek, akik általában jó munkát végeznek. Ez egy nehéz mérkőzés volt mindenki számára, különösen Vininek. Mikor a mélységből nehezebben építkezünk, a támadók szenvednek a legjobban. Vinit szorosan fogták, mint mindig.”

Stratégia

„A mai mérkőzés problémája nem fizikai volt. Mikor a labdaszerzésekről és erőről beszélek, azt nem fizikai oldalról értem. Lehet, hogy a stratégia miatt nem kapták meg a labdákat mélységből, ami talán nem volt megfelelő. Nem játszottunk hosszú labdákkal. Lehet, hogy az edző megbukott valamiben.”

Értékelés

„Csalódottak és nyugtalanok vagyunk a vereség miatt. A csapat nagyon jól teljesített a szezon első felében. Meglátjuk mi fog majd történni. Azonban most csak a következő mérkőzése kell gondolnunk. Nem csalódtam a játékosaimban. Hiányzott belőlünk az az erő, amivel az ellenfél rendelkezett. Elveszítettük a fej fej melletti csatákat. A minőség nem elegendő a győzelemhez, ha a hozzáállásod nem egyenlő az ellenfélével.”

Bajnokok Ligája sorsolás

„A Liverpool ugyanazt mondja a sorsolásról. Nagyon szórakoztató és kemény párharc lesz. Nagyszerű hangulat lesz az Anfielden, ahogy a Bernabéuban is. Látványos mérkőzések lesznek.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend