Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-11-08 08:51 e.gergo realmadrid.com
Lucas Vázquez: „Nehezen tudtuk a saját játékunkat játszani” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 13. forduló 2022 NOV 07 (hétfő) 21:00 Campo de Fútbol de Vallecas 3-2

Lucas Vázquez 200. spanyol bajnoki mérkőzését játszotta a Real Madridban.

„Kemény meccs volt. Nehezen tudtuk a saját játékunkat játszani” – mondta a védő.

Lucas Vázquez a 200. LaLiga-mérkőzését játszotta a Real Madrid színeiben Vallecasban. A védő elmondta véleményét a Rayo Vallecano elleni mérkőzésről is a lefújás után: „Nehéz mérkőzés volt. Nagyon korán megszerezték a vezetést, mi megfordítottuk, de az előnyünk csak öt percig tartott. Lélektani csapás volt számunkra, amikor közvetlenül a szünet előtt betaláltak, majd a büntetővel megnyerték a meccset”.

„Nehéz volt a saját játékunkat játszani, hosszú ideig szeretjük birtokolni a labdát, és szeretünk tiszta gólszerzési lehetőségeket kialakítani. A Rayo ellen nehéz játszani, és ma nagyon jól játszottak”.

A megítélt büntető
„Messze voltam tőle, és nem láttam a visszajátszást, de Dani azt mondta, hogy nem volt az, biztos vagyok benne, hogy így volt. Nem tudom, hogy az újrarúgás azért történt-e, mert Courtois vagy valaki más átlépte a vonalat a tizenhatoson belül. Ha ez történt, akkor ez a szabály, de minden meccsen ugyanaz történik, és ilyenkor következetesnek kell lenni”.

200 bajnoki mérkőzés nyolc szezon alatt
A Real Madridban 2015. szeptember 12-én, az Espanyol elleni idegenbeli LaLiga-debütálása óta Lucas 20 gólt szerzett és három bajnoki címet nyert (2017, 2020 és 2022). A Valencia és a Celta ellen játszott a legtöbbször (12), és a Celta ellen győzött a legtöbb alkalommal (11). Ezen kívül az Osasuna az a csapat, amely ellen a legtöbb gólt szerezte (3).

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend